Prof. Dr.
İstanbul 1 adres
Prof. Dr. Ayten Erdoğan Psikiyatrist&psikoterapist olarak hizmet vermektedir
Öğrenim Durumu
Lisans Tıp Fakültesi İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Tıpta Uzmanlık İstanbul üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 2004 Yard.
Doçentlik Zonguldak Karaelmas Üniversitesi, Tıp Fakültesi 2006-2008
Profesör Düzce Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Beykent Üniversitesi, Psikoloji, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Tıp Fakültesi, İstanbul Üniversitesi 2000-2004
6.Yüksek ihtisas kurulu üyeliğiAdalet Bakanlığı, Adli Tıp Kurumu Başkanlığı
Eğitim Görevlisi, Klinik şeşi Bakırköy Prof. Dr. Mahzar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kuruluşlara Üyelikler: Türk Tabipler Birliği Türkiye Psikiyatri Derneği Çocuk ve Gençlik Ruh Sağlığı Derneği Türkiye Multipl Skleroz Hastalığı Derneği Anksiyete Bozuklukları Derneği Türkiye Epilepsi ile Savaş Derneği Türkiye Obesite Araştırma Derneği Koruyucu Aile, Evlat Edinme Derneği European Association of New Psychiatrists International Early Psychosis Association
- Depresyon
Nurol Tower, Yeni Yol Caddesi, İstanbul
Prof Dr. Ayten Erdoğan
Nurol Tower, Yeni Yol Caddesi, Kat:8, Daire: 803, Şişli, İstanbul 34387
ha...a
Bir yıl boyunca kızımla doktor doktor gezdik diyebilirim, sorunumuz asırı kilo kaybıydı.
En son ve iyi ki Ayten hanımla yollarımızz kesişti ,bir hafta gibi kisa bir hastane deneyiminden sonra kızım kilo almaya ve iyileşmeye başladı
Sadece bedenen degil ruhen de yenilendi suan 3 hafta olmadan kizim neredeyse 6 kilo aldı ve hayata döndü diyebilirim
Allah sizden razı olsun Ayten hocam iyi ki sizi tanıdık
Kızımın miladı oldunuz
Tabi bizim de size minnettarız• Prof. Dr. Ayten Erdoğan • Çocuk Psikiyatrisi Randevusu •
b....s
3 yaşındaki oğlum için hocamıza başvurduk çocuğum çok hareketli yerinde duramayan konuşmakta zorluk çeken bir çocuktu hocamızın tedavisi ve önerileri sayesinde çocuğumuzda 1 ay içinde gözle görülür büyük bir değişimle karşılaştık iyiki sizinle tanışmışız çok teşekkür ederim hiç düşünmeden tereddütsüz hocamızı tercih edebilirsiniz
mu...a
sayın Ayten Erdoğan hocamıza bize sunmuş olduğu hizmetten dolayı sonsuz teşekkürlerimizi bildirir yolu çıkmaza düşen herkesi Ayten hocamızla tanışmaya davet ederim sorunumuzla bir bir ilgilenip önem göstererek ilgilendi ben kendimde bişey değişmez zannederken çok şeyin değiştiğini sonradan anladım psikiyatri ihtiyacı olanların vazgeçilmez tek adresi... gerçekten harika bir yaşam koçusunuz.
e....a
Sayın Ayten Hanıma 2 kez otizimli oğlum için gittik. İlk randevumuzda mukemmel ilgilendi. 2. randevuya saatimizde geldik ama bizi 1 saat geç aldı ve 2 dk konusup sanki bi yere yetişecekmiş gibi bi anda anahatarım nerde benim diyim biz otururken hiç bir şey demeden gitti biz içeride kaldık geliceK diye bekliyorduk sekretere görüşürüz dediğini duyduk ve eşimle çok şaşırdık. bir daha gitmeyi düşünmüyoruz
fi...
Biz Tekirdağ da yaşıyoruz buradaki tedavi süreci olumsuz sonuç verince yolumuz Prof. Dr. Ayten hanımla birleşti şükür olsun ki kendimiz çaresiz hissettiğimiz sıkıntılı günlerimizi aşıyoruz Kızım 1 yıllık hastası herşey iyiye gidiyor sevgili doktorumuza minnettarım mükemmel bir kişi sonsuz teşekkürler ediyoruz...
• Prof. Dr. Ayten Erdoğan • Çocuk Psikiyatrisi Randevusu •
Biz çok memnunuz, Ayten Hanım sayesinde çok güzel ilerleme kaydettik.Birçok deneyimimiz oldu ama hiç çözüm alamadık.Ayten Hanım bizim için son durak, çok iyi dönüşümler oldu.Hala da almaya devam ediyoruz. Gerek yatarak gerekse ayaktaki tedavileri kızımın rahatlamasına sebep oldu.Anksiyete şikayetimiz vardı.Çok memnunuz, hala da devam ediyoruz .Yaklaşık 2 yıldır hastasıyız.
d.....
Yaklaşık 6 aydır Ayten Hanım'ın takibindeyiz.Çok yol katettiğimi düşünüyorum.Birçok deneyimimiz oldu, çok ilaç kullandık ama hiçbirinden memnun kalmadık.Ayten Hanım'dan çok memnunum, verdiği düşük dozlu tek bir ilaçla sorunumuzu hallettik.O kadar ilaç kullanmamıza gerek yokmuş ve her aradığımda ulaşabiliyorum.Ulaşamadığım durumda hemen geri dönüş sağlıyor.Oğlum disleksiydi. Hem hiperaktif hem de disleksi ve dürtüselliği var.Ayten Hanım'ın bana sözlü olarak yaptığı yönlendirmeler,oğluma yaklaşımı davranışlarım konusunda çok aydınlattı beni.Yardımcı oldu. Oğlum okula gidiyordu, sınıfın gerisindeyken şimdi aynı seviyelerde.
Biz yurtdışında yaşıyoruz, birçok deneyimimiz oldu özellikle yurtdışında.Fakat kızımın epilepsi rahatsızlığını ve kimsenin teşhis edemediği psikolojik sorunlarını Ayten Hanım teşhis etti.İlaç tedavisi yapılıyor.Birçok yöntem denenmişti ama Ayten Hanım nokta atışı yaptı.Tavsiye üzerine gittik.Ayten Hanım ilacı ile en kısa sürede kızıma çözüm oldu.Herşey, tüm sorunlarımız bitti.Ataklarının hepsi geçti kızımın.
C
c.....
Kızımızın ergenlik dönemindeki sıkıntıları sebebiyle başka dr. lara tedavisi devam etmesine rağmen bir gece evden gitmesi sonrasındaki telaşlı arayışımız esnasında şükür ki Ayten Hanım'a ulaştık ve ilk görüşmemizden itibaren herşey iyiye gitmeye başladı. Ayten Hanım'ın kızım ile kurduğu etkili iletişim sayesinde hissettiği güven ile her seansa isteyerek devam etmesi de bizim için çok sevindirici oldu. Bu süreç evet uzundu 5 yıl kadar sürdü ama Ayten Hanım sayesinde herşey daha kolaylaştı. Okul başarısı ilerledi. Daha mutlu bir çocuk oldu.
Bizlere de gerekli gördüğü konularda verdiği tavsiyelerle yaşadıklarımıza daha bilinçli bakmamızı sağladı.
Bugün itibari ile de kızım yurdışında tıp fakültesi okuma idealine ulaşmış ve bu yoldaki ilk adımlarını atmıştır.
Değerli doktorumuz sayın Ayten Erdoğan a işine gösterdiği özen ve bizlere olan ilgi alakası için çok teşekkür ediyoruz.
Sayesinde ailece çok şey öğrendik.• başka bir yer • Diğer •
Sınav zamanlarında çok fazla stres yaptığım için başvurdum doktor hanıma durumum çok kötüydü endişeden sınava odaklanamıyordum yazdığı ilaç ve verdiği psikoterapi sayesinde streslerimden kurtuldum sınavlarına daha rahat ve odak bir şekilde girmeye başladım. Gerek hastayla iletişimi gerek pozitifliğiyle son derece ilgili bir doktor. Alanında çok iyi gitmenizi tavsiye ederim.
• Prof. Dr. Ayten Erdoğan • Diğer •
Ayten Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayten Erdoğan, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi, Psikiyatri. Size Ayten Erdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Randevu.
Ayten Erdoğan adresi nerede?Ayten Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nurol Tower, Yeni Yol Caddesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayten Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayten Erdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayten Erdoğan hangi dilleri konuşuyor?Ayten Erdoğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayten Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayten Erdoğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri