- Diş Çapraşıklığı
Laminate Veneer
Lingual Ortodonti
Ortodontik Tedavi
Prime Dent İstanbul
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Porselen Laminate Veneer
Sabit Ortodontik Tedavi
Zirkonya Restorasyonlar
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
Prime Dent İstanbul
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
a....s
Güvenli kurum güvenli personel. Tedavi süreci takibi güzeldi .
• Prime Dent İstanbul • Ortodonti Randevusu •
Ortodonti sürecine başlamayı düşündüğüm süreçte tanıştığım Aytuğ beyle şeffaf plak tercih ederek ortodonti sürecine kendisiyle başladım, diş taşı temizliğimi de kendisi yaptı elinin hafif olduğunu ve işinin ehli olduğunu söyleyebilirim.
• Prime Dent İstanbul • Ortodontik Tedavi •
C
ce...y
Diş teli tedavim boyunca her zaman güler yüzlü, ilgili ve titiz yaklaşımıyla beni çok rahat ettiren harika bir diş hekimi. Süreç boyunca hem profesyonelliği hem de içtenliğiyle bana güven verdi. Sonuçtan çok memnunum, iyi ki sizi tercih etmişim.
• Prime Dent İstanbul • Diş Teli Tedavisi •
ha...r
Oldukça açıklayıcı sağlıklı ilgili süreci yakından takip etmeleri çok iyi
• Prime Dent İstanbul • Diş Teli Tedavisi •
P
p....a
Dr. Aytuğ beyle 2 yıllık ortodonti tedavi sürecini tamamladık.Bu süreçte anlayışı,güler yüzlülüğü bıkmadan sorulara cevap vermesi sonuç ışıltılı bir gülüş herkese tavsiye ederim.
ni...n
Aytuğ Hocamdan yaklaşık 2 yıllık ortodonti tedavi süreci geçirdim. Aşırı memnunum. Tedavimde sürekli yardımcı oldu. İçime sinen bir tedaviydi. Dişlerimden de çok memnunum. Çok güler yüzlü samimi bir doktor.Tavsiye ediyorum
Ü
ü....k
1,5 yıldır tel tedavi sürecim sorunsuz geçti sonuçta mükemmel. Alanında çok başarılı bir doktor
T
t.....
Aytuğ bey ile 30 yaşında yetişkin bir hasta olarak tanıştım ve kendisine sayısız ortodonti uzmanını ziyaret ettikten sonra gittim. Aytuğ bey alanında uzmanlığının yanı sıra açık iletişimi, hastayı rahatlatıcı ve bilgilendirici tutumu, tedaviye ilişkin gerçekçi bilgiler sunuşu ile oldukça iyi bir hekim. Diş teli tedavisine ilişkin deftere yazarak gittiğim sayısız soruma rağmen hepsini sabırla ve güler yüzle yanıtladı :) Ben tedavi süresince ağrı, acı, pişmanlık gibi hiçbir şey yaşamadım ve iyi ki kendisiyle bu süreci tamamladım. Kararsızlık yaşayan kişilerin kendisiyle tanışmasını dilerim
• başka bir yer • Diğer •
Aytuğ bey ile elde edilen tedavi sonucundan çok memnunum. Lise zamanında başka bir doktordan tel tedavisi görmüş olmama rağmen dişlerim yamuktu, Aytuğ bey ile ikinci tel tedavi sürecine 20 yaşımda başladık. Araya pandemi süreci girmesine rağmen Aytuğ bey her zaman ilgiyle yaklaştı. Geniz akıntım olduğundan plak kullanamıyordum, bu sebeple arka tel yapılarak süreç korundu. Bu aşamaların her birinde Aytuğ bey çok açıklayıcı ve güler yüzlüydü.
• Özel Smile Eskişehir Ağız Diş Sağlığı Polikliniği • Ortodonti Randevusu •
m....i
Kızım Beren in 2019 yılında başladığımız tedavisi nihayete ermiş bulunuyor. Bu süre içinde Aytuğ bey ve beraber çalıştığı kurum ekibindeki arkadaşlar bize ve kızıma gerekli özeni göstererek ve her randevumuzda gerekli açıklamaları yaparak bizi bilgilendirdiler. Aytuğ bey in ilgisi, bilgisi ve işine gösterdiği özen sayesinde kızım inci gibi sağlıklı dişlerine kavuşmuş oldu. Kendisine ve ekibine üç sene boyunca bize katlanması, gerekli açıklamaları ve yapılması gerekenleri tek tek açıklaması ona olan sevgimizi ve saygımızı bir kat daha arttırdı.
Buradan Aytuğ bey ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunar. İşinde ve hayatında sürekli başarılarını temenni ederim.
Teşekkürler Aytuğ bey.
Teşekkürler smile.
• Özel Smile Eskişehir Ağız Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Teli Tedavisi •
Aytuğ Özbek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aytuğ Özbek, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Aytuğ Özbek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Lamina Uygulamaları, Zirkonyum, Diş Teli Tedavisi, Ortodontik Tedavi, Estetik Dolgu, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina, Laminate Veneer, Porselen Laminate Veneer.
Aytuğ Özbek adresi nerede?Aytuğ Özbek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fulya Mahallesi Öztürk Sokak No:7 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aytuğ Özbek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aytuğ Özbek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aytuğ Özbek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aytuğ Özbek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Aytuğ Özbek hangi dilleri konuşuyor?Aytuğ Özbek ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Aytuğ Özbek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aytuğ Özbek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aytuğ Özbek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aytuğ Özbek hakkında ne düşünüyor?Toplam 84 hasta / danışan, Aytuğ Özbek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortodontistler
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortodontistler