İstanbul
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Z
ze...p
Şiddetli baş ağrısı vb şikayet için gittim... kendisi çok güler yüzlü sakin bir hekim... derdinizi rahatça anlatabilirsiniz.. asla panik yaptırıp bikaç kelime dinleyip reçete yazıp yollayan bir DR değil. her türlü ihtimali düşünüp size yardımcı olmak için mesai harcayan çok tatlı bir Dr. ilk muaynede içim çok rahat ayrıldım. eminim derdime derman olucaktır.
• başka bir yer • Diğer •
fu...r
Çok güler yüzlü, detaycı ,ilgili bir doktor.Yıllar önce migren ataklarımı sayesinde yendim.Şimdi tregeminal nevralji hastasıyım ve birlikte aldığımız yolda beraber iyi sonuçlar aldım.Sonsuz teşekkürler.
• başka bir yer • Diğer •
Bahar Koyuncu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bahar Koyuncu, Nöroloji.
Bahar Koyuncu adresi nerede?Bahar Koyuncu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bahar Koyuncu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bahar Koyuncu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bahar Koyuncu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bahar Koyuncu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bahar Koyuncu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar