- Akne
Lazerle Leke Tedavisi
Peeling
PRP
f.....
Dr.Bahar ÖZNUR Hanımefendiye Göz Altı Morlukları Şikayeti ile müracat etmiştim. Gerek ilgi Alakası Gerekse Dermatoloji Cildiye Alanındaki Uzmanlığından Dolayı Göz Altı Morluklarım da İstediğim olumlu sonuca ulaştım ve Şikayetim geçti.Dr.Bahar ÖZNUR Hanım gibi Güzide bir Doktora ve Personele Sahip olduğu için Başta Saygı değer Doktorumuz Dr Bahar ÖZNUR'a ve Acıbadem Hastanesine Teşekkürlerimi iletip Saygılarımı sunar, Saygıdeğer Doktorumuza Meslek Hayatında Nice Başarılar ve Uzun Yıllar dilerim...
• Özel Acıbadem Ankara Hastanesi • Göz Altı Morluk Tedavisi •
mi...r
Co2 lazer tedavisinde cilt çatlaklarımi tedavi etti.. Çok tesekkurler?. Sonuc çok başarılı oldu..
06...6
Dr.Bahar Öznur'u tanıyorum. daha önce Güven hastanesinde tedavi olmuştum. Çok başarılı ve doğru tedavi yöntemleri kullanan bir hekim.
Muhsin SAĞDIÇ• • •
hü...n
bir arkadaşın çocuğunun sorununu gidermissiniz görüşmek istiyorum saygılarımla
Bahar Öznur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bahar Öznur, Dermatoloji. Size Bahar Öznur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Dolgu, Lazerle Leke Tedavisi, PRP, Peeling, Lazer Epilasyon, Dermatolojik Lazer, Randevu, Kriyoterapi.
Bahar Öznur adresi nerede?Bahar Öznur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turan Güneş Bulvarı 630.Sokak No:6 Or-An Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bahar Öznur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bahar Öznur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bahar Öznur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bahar Öznur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bahar Öznur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bahar Öznur hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Bahar Öznur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.