- Tüm Çocuk Hastalıkları
Özel Körfez Marmara Hastanesi
Güney Mahallesi Albay Sokak No:7, İzmit
R
re...5
Harika bir doktor tecrubeli guvendigim tek doktor ilk oglumu buyuttum simdi ikincide iyi var iyiki tanidigima cok memnunum
• Özel Atakent Cihan Hastanesi • Randevu •
pe...i
Tecrubeli ve ilgili bir doktor oldugunu dusunuyorum. 11 yasindaki kizimi iki kez farkli nedenlerden goturdum, teshisleri dogruydu ve tedavi sureci basarili ilerledi. Soylediklerini ayni zamanda not edip vermesi de bence artisi. Tavsiye ediyorum.
• Özel Atakent Cihan Hastanesi • •
Kızımın bronşit sebebiyle gittik bizimle cok güzel ilgilendi verdiği ilac tedavisi herseyi çok güzel açıkladı kendisine tesadüf üzerine gittim ama iyiki de gitmişim çok teşekkür ederim tavsiye ediyorum
• Özel Atakent Cihan Hastanesi • Çocuğumdaki solunum problemi •
he...i
doktor bahriye meriç oğlum yağıza doğru teşhis uygun tedaviyle hastalığı süresince cok yararlı olmuştur.yağıza yaklaşımı doktordan korkmamasını sağladı.bir sorun olduğunda aramamız için bizi yönlendirdi.böyle tecrübeli doktorumuz olduğu için çok şanslıyız.çok teşekkür ederiz bahriye hanım saygılar
bi...i
bahriye hanımın ismini çok duymuştum.kendi doktorumuz yurt dışında olduğu bir ara kızımda hafif soğuk algınlığı başlamıştı deneme amaçlı bahriye hanıma götürdüm eğer memnun kalırsam ona devam edecektim.1 buçuk yaşındaki kızıma içinde antibiyotikte olan dopdolu bir reçete verdi.odasından çıktığım gibi reç.eteyi çöpe attım.ismail beyin her zaman tavsiye ettiği tedaviyi uyguladım yani ıhlamur verdim.birkaç gün sonra ismail beye götürdüğümde de hiç bişeyi kalmamıştı.kızım şuan 4 yaşında ve hala daha antibiyotik nedir bilmez.işte o gün anladımki insanların çoğu çok ilaç veren doktoru seviyor.sanki ilaç vermeyince doktor ilgisiz hissine kapılıyorlar.oysa benim tercihim gerek olmadan çocuğa ilaç verilmemesi.bu yüzden bahriye hanımı çok hatta hiç tercih etmiyorum
Bahriye Meriç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bahriye Meriç, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Bahriye Meriç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Bahriye Meriç adresi nerede?Bahriye Meriç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güney Mahallesi Albay Sokak No:7 İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bahriye Meriç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bahriye Meriç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bahriye Meriç hangi dilleri konuşuyor?Bahriye Meriç ile Bulgarca dilinde konuşabilirsiniz.
Bahriye Meriç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bahriye Meriç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bahriye Meriç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bahriye Meriç hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Bahriye Meriç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İzmit bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İzmit bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İzmit bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İzmit bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- İzmit bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla