Uzmanlık eğitimimin ardından, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Araştırma Görevlisi olarak görev aldım.Daha sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde Uzman Doktor olarak çalıştım.
Kariyerim süresince jinekolojik laparoskopi, histeroskopi, vajinal jinekolojik yaklaşımlar, genital estetik ve kozmetik jinekoloji, gebelik takibi, doğal,müdahaleli ve operatif doğumlar gibi alanlarda derinlemesine bilgi ve deneyim kazandım. Ayrıca, British Academy of Continuing Medical Education’dan aldığım Cosmetic Gynecology ve Hands-On CosmeticGynecology Course sertifikalarım ile mesleki bilgilerimi sürekli olarak güncelledim.İleri seviye İngilizce ve başlangıç seviyesi İsveççe dillerine hakimiyetim, farklı hasta gruplarıyla etkili iletişim kurmamı sağlamaktadır.
Şu anda Nev Anadolu Hastanesi'nde hizmet vermekteyim.
Özellikle İlgilenilen Alanları:
Doğal Müdahaleli ve Operatif Doğumlar
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Anormal Kanamalar Tedavisi
Nev Anadolu Hastanesi
Ağrısız Rahim Filmi (HSG)
Doğum
Kozmetik Jinekoloji
Kürtaj
Kısmi Histerektomi(Histerektomi)
Nev Anadolu Hastanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Nev Anadolu Hastanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopik Ektopik Gebelik Ameliyatı
Östrojen Replasman Tedavisi
İdrar Kaçırma
İkili Tarama Testi
Nev Anadolu Hastanesi
Şeker Yükleme Testi (OGTT)
di...a
Basak hanima genel bi kontrol icin gitmistim gercekten cok ilgili guler yuzlu bi doktor. Bir daha baska doktora gitmeyi dusunmuyorum. Herseyi tek tek aciklamasi ilgisi alakasi tam aradigim doktor dedirtti.
el....
Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde Başak hanımdan randevu aldım,kendisi hem güleryüzlü, hem çok açıklayıcı hem de çok rahatlatıcı. Pcos hastası olduğum için sayısız kadın doğum doktoruna gitmiş biri olarak ilk kez bir doktordan gerilmeden,mutlu çıktım. Kendisiyle sağlıklı ve rahat bir hamilelik dönemi geçirmeyi umut ediyorum
Başak hanım gerçekten çok ilgili bir doktor, cilt altı implantımı yaptı zaten çok kolay bir işlemmiş beş dakika sürdü ve hiç canım yanmadı. Tüm süreçte anlamak istediğim öğrenmek istediğim her şeyi sordum ve sabrla detaylı açıklamalar yaptı. Kadın doğumda böyle doktorlara denk gelmek çok zor kesinlikle tavsiye ederim
gö...e
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri kaç kadın doğumcu gördüm bilmiyorum ama Başak hanım gerek ben sormadan yaptığı açıklamalarla gerek yazdığım anda anında cevap vermesiyle tamam ben bundan sonra onunlayım ve çok rahatım dedirten bir doktor, eğer tam anlamıyla güvende hissetmek istiyorsanız muhakkak tavsiyemdir
b....g
Başak hanım'la dün tanıştık süreci mükemmel bir şekilde bize anlattı ve ilgilendi sağ olsun, ilk görüşmeden itibaren doğumu kendisinde yaptırmayı planladık. Bütün anne adaylarının mutlaka tanışması lazım
es....
İlk defa geldim kendisine çok duyarlı açıklayıcı sakin bir dinleyici doktor hanım gebelik takip için kendisine başvurdum.sıkı bir takipçi ve özverili bir doktor tavsiye edeceğim bir hekim
mü...ü
Hayatımda gördüğüm en güzel yüzlü doktor. Eşimin 2 doğumunu da kendisi yaptırdı. Hem hamilelik hem de doğum sürecinde aklımızda hiçbir şüphe vs koymadı. Bu süreçlerde çok rahat olmamızın tek sebebi Başak Hanım.
gö...k
Başak hanım şu zamana kadar tanıştığım en iyi hekim! Kafamıza takılanların anında cevaplanması ve empati ile yaklaşması her konuda yardımcı oldu bizlere iki doğumumda da beraberdik ve her konuda beni rahatlattı kendisi için ne söylesek az kalır mükemmel bir insan
bü...u
Bugün tanıştığım başak hanım sanki yıllardır tanıyor gibiydim.. dünya tatlısı bütün kontrollerimi korkarak yaptırırken bugün o odadan korkusuzca ayrıldım bundan sonra ki rutin kontrollerimde ve hamilelik sürecim başladığında tek tercih edebileceğim kadın doğum hekimi her doktorda güven çok önemlidir ama bence bu bölümde daha fazla kesinlikle her kadın tanımalı
Başak Akay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Başak Akay, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Başak Akay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Östrojen Replasman Tedavisi, Hormanal Terapi, Hormonal Replasman Terapisi, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Endometriyal Biyopsi, Fallopi Tüpü Çıkarılması, Gardasil Hpv Aşısı, Histeroskopi.
Başak Akay adresi nerede?Başak Akay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beşevler Mah. İzmir Yolu Cad. No:105 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Başak Akay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Başak Akay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Başak Akay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Başak Akay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Başak Akay hangi dilleri konuşuyor?Başak Akay ile İngilizce, İsveççe dilinde konuşabilirsiniz.
Başak Akay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Başak Akay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Başak Akay hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Başak Akay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Başak Akay hangi sigortaları kabul ediyor?Başak Akay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Orhangazi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karşıyaka Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Lefkoşa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (5)Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları