Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi, Bornova 35100

• H

Mayıs 2025 tarihinde Meme CA teşhisim üzerine çok korkmuştum.Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Berk Hocamla yaptığımız online görüşmede beyefendi ve kucaklayıcı tavrı ile aileden biri gibi ilgilenmesi ve detaylı açıklamalar yapması üzerine çok rahatladım..Yakın takibi sayesinde başarılı ve sorunsuz bir operasyon geçirdim. Berk Hocam patoloji rapor sonucum çıktığında güncel bilimsel yöntemleri her zaman takip ettiğinden , hiç anlamadığım deneysel veriler ve tedavi yöntemleri hakkında onun sayesinde bilgi sahibi oldum.Yaşadığım stresli süreçte her zaman sevecen ve sabırlı tavırlarıyla bilgilendirip destek olduğu için sonsuz minnet borçluyum..Muhteşem bir insan, muhteşem bir hekim ve muhteşem bir bilim insanı olduğu için ne kadar gurur duysak azdır. İnsanlara dokunup mucizeler yaratan Berk Hocamın gelecekte çok daha muhteşem yerlerde olacağından hiç şüphem yok. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz herkese şifa olacaktır.

• H

Temmuz 2024 itibariyle anneme Meme Ca teşhisi konuldu. Sudan çıkmış misali ne yapacağımızı şaşırmış halde Rabbim bizim karşımıza Berk Hocayı çıkardı. Önce kemoterapi + akıllı ilaç ardından Meme Ca operasyonu ve en son aşama ışın tedavisi sürecinde kendimizi bulduk. Her sorumuza sayesinde cevap bulduk. Sakinliği, kibarlığı ve işin ehli olması bizi bu hastalıkla mücadele ederken daha da rahatlattı. Rabbim Dr. Berk GÖKTEPE hocamdan razı olsun. Tüm işleri rast gitsin. Başarılarınız daim olsun.

• C

BERK HOCAM İLE ARALIK 2023 YILINDA MEMEDE PAPİLLOM ŞÜPHESİ NEDENİ İLE TANIŞTIK. SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE AMELİYATIMI OLDUM VE BEKLEDİĞİMİZDEN DAHA İYİ GEÇTİ. SAKİN,SABIRLI VE MÜTEVAZİ TAVRI İLE EMİN ELLERDE OLDUĞUMU BİR KEZ DAHA HİSSETTİM. GENEL CERRAH ARAYIŞINDA OLAN VARSA HİÇ ŞÜPHE ETMEDEN GÜVENEBİLECEĞİNİZ BİR DOKTOR KESİNLİKLE BERK GÖKTEPEDİR BU ALANIN EN İYİSİ DİYEBİLİRİZ. YOLUNUZ DAİMA AÇIK OLSUN,NİCE BAŞARILARINIZA BERK HOCAM.

• O

31.03.2022 de Berk hocam bilateral meme ca operasyonumu gerçekleştirdi. Bir hemşire olarak 3 meme cerrahı hekim içinden kendisini tercih ettim. İyikide onu tercih etmişim. Sizin sormanıza gerek kalmadan olabilecek her konuda sizi bilgilendiriyor. Sakin ve mütevazi tavrı ile emin ellerde olduğunuzu hissediyorsunuz. Uzun ve
    Özellikli bir operasyon sonrasını sayesinde çok kolay atlattım. Her iki memede ca olmasından dolayı meme dokusu boşaltılıp yerlerine aynı ameliyatta protez yerleştirildi.Teshis konulmasından ameliyata giden süreç içerisinde bilgi ve beceresi ile hastaya güven veren yaklaşımları multidisipliner çalışmalarından dolayı Berk Göktepe ve ekibine teşekkür ederim.Gelecekte prof olarak görmek dileğiyle.

• N

Sayın Berk Göktepe Hocam annemin meme kanseri ameliyatını ekim ayında gerçekleştirdi. En ufak bir sorun yaşanmadı. Şahsınıza ve ekibinize sonsuz teşekkürler.

• F

Annemin göğüs ameliyatını yapan Berk Göktepe hocamız, hastalığın tespiti ve tedavisi boyunca yardımlarını eksik etmemiş, gerekli açıklamaları yapmış ve annemin ameliyatını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmiştir, kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.

Profili düzenle veya yönet