Merhaba, ben Psikolog Berkant Polat.
Psikolojiye olan merakım lisans yıllarıma dayanıyor. 2007'de başladığım psikoloji eğitimimi tamamlarken yalnızca teorik bilgiyle yetinmedim; yetişkin, ergen, çocuk, çift ve aile alanlarında çeşitli stajlar yaparak bu bilgiyi sahada da pekiştirdim.
Mezun olduğum günden bu yana kendimi geliştirmeyi bir alışkanlık haline getirdim. 2016 yılında, American Board of Professional Psychology onaylı ve Academy of Cognitive Therapy üyesi Dr. Emel Stroup, PsyD rehberliğinde Beck Yönelimli Bilişsel Terapi eğitimini tamamladım. Bir yıl sonra, 2017'de ise Türk Psikologlar Derneği bünyesinde Wechsler Çocuklar için Zekâ Ölçeği – IV (WISC-IV) eğitimini alarak 6-16 yaş grubunda test uygulayıcısı yetkinliği kazandım.
2018-2019 yılları arasında Türk Psikologlar Derneği'nde Proje Birim Başkanlığı görevini üstlendim. Bu süreçte psikoloji alanındaki farkındalığı toplumla buluşturmaya yönelik projeler koordine ettim.
Bugüne dek 4.000'i aşkın görüşmeyle depresyon, anksiyete, panik bozukluk, sosyal kaygı, OKB, travma (TSSB), yetişkin DEHB, aleksitimi, tükenmişlik, öfke yönetimi, yeme bozuklukları ve ilişkisel çatışmalar gibi birçok farklı alanda danışanlarıma eşlik ettim.
Mesleğin 12. yılındayım ve hâlâ öğrenmeye devam ediyorum. Hem yerli hem yabancı güncel bilimsel kaynaklardan beslenerek kanıta dayalı bir yaklaşımla çalışmayı ilke edindim. Çünkü iyi bir destek, her şeyden önce güncel ve dürüst bir bilgi zeminini gerektiriyor.
Bireysel Danışmanlık
Çocuk ve Ergen Terapisi
Haluk Alpsü Bulvarı, cumhuriyet mahallesi , No:53/3A, Torbalı 35860
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Berkant Polat adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Berkant Polat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berkant Polat, Psikoloji. Size Berkant Polat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bireysel Danışmanlık, Aile Danışmanlığı, Çift Terapisi, Çocuk ve Ergen Terapisi.
Berkant Polat adresi nerede?Berkant Polat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Haluk Alpsü Bulvarı Torbalı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berkant Polat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berkant Polat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berkant Polat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berkant Polat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berkant Polat ile iletişime geçmenizi öneririz.