Psk. Berkant Polat

Psikoloji · Daha fazla

Torbalı 1 adres

Merhaba, ben Psikolog Berkant Polat.

Psikolojiye olan merakım lisans yıllarıma dayanıyor. 2007'de başladığım psikoloji eğitimimi tamamlarken yalnızca teorik bilgiyle yetinmedim; yetişkin, ergen, çocuk, çift ve aile alanlarında çeşitli stajlar yaparak bu bilgiyi sahada da pekiştirdim.

Mezun olduğum günden bu yana kendimi geliştirmeyi bir alışkanlık haline getirdim. 2016 yılında, American Board of Professional Psychology onaylı ve Academy of Cognitive Therapy üyesi Dr. Emel Stroup, PsyD rehberliğinde Beck Yönelimli Bilişsel Terapi eğitimini tamamladım. Bir yıl sonra, 2017'de ise Türk Psikologlar Derneği bünyesinde Wechsler Çocuklar için Zekâ Ölçeği – IV (WISC-IV) eğitimini alarak 6-16 yaş grubunda test uygulayıcısı yetkinliği kazandım.

2018-2019 yılları arasında Türk Psikologlar Derneği'nde Proje Birim Başkanlığı görevini üstlendim. Bu süreçte psikoloji alanındaki farkındalığı toplumla buluşturmaya yönelik projeler koordine ettim.

Bugüne dek 4.000'i aşkın görüşmeyle depresyon, anksiyete, panik bozukluk, sosyal kaygı, OKB, travma (TSSB), yetişkin DEHB, aleksitimi, tükenmişlik, öfke yönetimi, yeme bozuklukları ve ilişkisel çatışmalar gibi birçok farklı alanda danışanlarıma eşlik ettim.

Mesleğin 12. yılındayım ve hâlâ öğrenmeye devam ediyorum. Hem yerli hem yabancı güncel bilimsel kaynaklardan beslenerek kanıta dayalı bir yaklaşımla çalışmayı ilke edindim. Çünkü iyi bir destek, her şeyden önce güncel ve dürüst bir bilgi zeminini gerektiriyor.

Yetişkin
Çocuk

Haluk Alpsü Bulvarı, cumhuriyet mahallesi , No:53/3A, Torbalı 35860

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Berkant Polat adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle