Mustafa Asım Köksal Mahallesi Şifa Caddesi No:24, Develi, Kayseri 38400
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ne...n
Çok araştırdım aşırı mütevazi ve işinin aşırı ehli bir doktor. Şimdiye kadar gittiğim tüm bölümlerden sadece Berkay Öner Karaca bey beşyıldızı hakediyor. Göz kapağı ameliyatı oldum. Çok başarılı ve milimetrik bir ameliyattı. Çok çabuk iyileştim. Çokta güzel oldu. Bu ülkenin gerçek eğitimli işini seven sizin gibi doktorlara ihtiyacı var. Gözle ilgili sıkıntınız varsa hiç düşünmeden gidebileceğiniz donanım yüklü bir doktor.
• Kayseri Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi • Diğer •
Berkay Öner Karaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berkay Öner Karaca, Göz Hastalıkları.
Berkay Öner Karaca adresi nerede?Berkay Öner Karaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Asım Köksal Mahallesi Şifa Caddesi No:24 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berkay Öner Karaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berkay Öner Karaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berkay Öner Karaca hangi dilleri konuşuyor?Berkay Öner Karaca ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berkay Öner Karaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berkay Öner Karaca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berkay Öner Karaca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berkay Öner Karaca hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Berkay Öner Karaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Kayseri civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar