Lisans eğitimini Medipol Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nde tamamlamıştır. Öğrencilik döneminde Polonya’da uluslararası eğitim programlarına katılmış, mesleki gelişimini farklı sağlık sistemlerinde de geliştirme imkânı bulmuştur. Akademik çalışmalarına Medipol Üniversitesi’nde yüksek lisans düzeyinde devam etmektedir. Kurucusu olduğu Kadıköy’deki MoveZone Fizik Tedavi ve Danışmanlık Merkezi’nde aktif olarak hizmet vermektedir.
- Bel Ağrıları ,
- Bel - Boyun Fıtığı ,
- Bağırsak Terapisi ,
- Bankart Lezyonu ,
- Ayak ve Ayak Bileği Ağrıları ,
Yumurtacı Abdi Bey cad. Dumlupınar mah. Nuhoğlu Yenitepe Residance 1. Etap, Kadıköy, İstanbul 34720
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Yumurtacı Abdi Bey cad. Dumlupınar mah. Nuhoğlu Yenitepe Residance 1. Etap, İstanbul
3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi
El Rehabilitasyonu
Evde Fizyoterapi
Evde Hasta Takibi
Fzt. Berkay Üstündağ
Fasyal Distorsiyon Modeli (FDM)
Felç
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
İnkontinans Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
a...
Bel ve sırt ağrılarım nedeniyle uzun süredir sıkıntı yaşıyordum. Berkay Bey ile başladığımız tedavi sürecinden sonra ağrılarımda belirgin bir azalma oldu. Seanslar boyunca hem çok ilgiliydi hem de uyguladığı yöntemleri detaylı bir şekilde anlatarak beni bilgilendirdi. Sadece fiziksel olarak değil, sürece dair psikolojik rahatlık da sağladı diyebilirim. Güler yüzlü, sabırlı ve işini gerçekten iyi yapan bir fizyoterapist. İhtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Fizyoterapistimize sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Boyun tutulması sebebiyle başvurmuştum, tedavi süreci oldukça başarılı geçti. Hem yaklaşımı hem uyguladığı tedavi ve yönlendirmelerinden çok memnun kaldım.
d...
Berkay Bey'e sosyal medyadan ulaştım. Diz ve boyun ağrılarım için başvurdum. Öncelikle klinik gerçekten çok temizdi. Berkay Bey işinde uzman olduğunu bana kanıtladı diyebilirim. Kendisinden sonrasında 3 seans daha aldım ve sanırım devam edeceğim. Tavsiye ederim.
Berkay Bey'i internet üzerinden buldum. Ayak bileğimde kırık vardı, bu yüzden alçı sonrası tedaviye başladık. İlk fizyoterapi deneyimimdi ve aklımda çokça soru vardı, en önemlisi de işe yarayacak mıydı. Berkay Bey çok ilgili ve işini severek yaptığı çok belli. Her hastasına özen gösteriyor. Aklımdaki soruya gelirsek, 6 seans yaptık ve yapamadığım hareketleri yapmaya başladım. Doktorum fizyoterapiye yönlendirmemişti, Berkay Bey ile başlamasaydım ayağım hiç iyileşmeyebilirdi. Kesinlikle tüm çevreme tavsiye ediyorum.
Arkadaşımın aracılığıyla gittim. Diz ağrılarım vardı, süreci konuştuk. Şu an gayet iyiyim, iyi yol aldık. Herkese tavsiye ederim, çok ilgili. Kendilerine başarılar diliyorum.
Sosyal medyadan görüp iletişime geçmiştim. Orta seviye bel fıtığı hastalığım var, onun için seans uygulamıştık. Gayet bilgili ve profesyonel bir yaklaşım sergilemişti. Tedaviden de iletişiminden de gayet memnun kaldım.
b...
Berkay Bey ile gerçekleştirdiğim seans sürecinden oldukça memnun kaldım. Kendisine sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Boyun düzleşmem nedeniyle destek almak istiyordum ve kendisinin yaklaşımı, seanslardaki ilgisi ve profesyonelliği sayesinde sürecim oldukça verimli geçti. Hem seans sırasında hem de sonrasında verdiği yönlendirmelerle kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Kendisini kesinlikle çevreme de tavsiye ediyorum.
K
k...
Berkay Bey'le çevremdeki reklamını görüp tanıştım. Ardından sosyal medya hesabını bulup ulaşarak eğitiminden ve enerjisinden öğrendim. Bilgisiyle beni tercih etmem için teşvik etti.
Berkay Üstündağ ile birden fazla rahatsızlığım için çalıştım. Ancak en önemli rahatsızlığım sağ el bileğimde özellikle şınav pozisyonunda ya da baskı uyguladığımda hissettiğim şiddetli ağrıydı. Birkaç seansta ağrı azaldı ve şu an için eskisi gibi diyebilirim. Bu benim için çok etkileyici bir tedavi oldu çünkü lise yıllarında futbolda düşmem sonucu başlayan bu ağrıyla yaklaşık on yıl boyunca yaşamaya alışmıştım. Şimdi ise çok mutluyum.
Zaten çevreme tavsiye etmekteyim. Önerdiğim kişilerden de hep pozitif geri dönüşler aldım, bilginize sunarım.• • •
Y
y...
Berkay Bey ve kliniğiyle tanıştığım için mutluyum. Dizimdeki menisküs ve diz kapağı kayması ile kas kısalığı için tedavi oldum. Tedavi sürecimin en başından sonuna kadar gösterdiği profesyonellik, engin bilgi birikimi ve samimi ilgisi sayesinde tüm endişelerim sona erdi. Sadece fiziksel olarak değil, pozitif yaklaşımı ve güler yüzüyle mental olarak da iyileşme sürecimi inanılmaz kolaylaştırdı. Sayesinde ağrılarımdan kurtuldum, kendimi artık çok daha sağlıklı, enerjik ve mutlu hissediyorum. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz harika bir fizyoterapist. Süreç çok olumlu ve pozitif geçti. İyileşmemde Berkay büyük rol oynadı.
Y
y...
Bir yakınım tavsiye etti. Sayfalarını araştırdım ve gittim. Bel ağrısı şikayetiyle başvurdum ve memnun kaldım. Çok cana yakın ve sorunlarıma çözümsel yaklaştı. Doğru tedaviyi bulduğumu düşünüyorum kendisi rehberliğinde. Tedavime orada devam edeceğim kesinlikle. Kliniğindeki tedavi ortamı da rahattı. Bundan sonra tek adresim orası olacak. Herkese tavsiye edeceğim.
Berkay Üstündağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berkay Üstündağ, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Berkay Üstündağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizik Tedavi, Oyun Terapisi, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Boyun Fıtığı, Felç, Motor - Mental Retardasyon.
Berkay Üstündağ adresi nerede?Berkay Üstündağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yumurtacı Abdi Bey cad. Dumlupınar mah. Nuhoğlu Yenitepe Residance 1. Etap İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berkay Üstündağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Berkay Üstündağ uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Berkay Üstündağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berkay Üstündağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Berkay Üstündağ hangi dilleri konuşuyor?Berkay Üstündağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berkay Üstündağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berkay Üstündağ tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berkay Üstündağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Berkay Üstündağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Berkay Üstündağ hangi sigortaları kabul ediyor?Berkay Üstündağ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler