Psikoloji daha fazla

Antalya 1 adres

Merhabalar, ben Psikolog Berna Basar. Alanya Hasan Çolak Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi Psikoloji bölümünü %100 İngilizce kazandım ve şeref öğrencisi olarak mezun oldum. Lisans süresince ve lisans sonrasında birçok kurumda staj yaptım ve asistan psikolog olarak çalıştım. Bu deneyimlerim bana birçok farklı vaka ile çalışma fırsatı verdi. Çeşitli konferanslar ve eğitimlerle kendimi geliştirdim ve geliştirmeye devam ediyorum. Aynı zamanda Türk Psikologlar Derneği Antalya şubesinde bağlı Kadın ve Toplumsal Cinsiyet Birimi’ne üyeyim.
Şu an kendi ofisimde çocuk,ergen yetişkin ve çift görüşmelerimi hem yüz yüze hem online olarak yapıyorum.

Psikolog Berna Basar

Küçükhasbahçe Mah. Küçükhasbahçe Cad. Küçüker Hukuk Plaza Kat:4 Daire:15, Alanya, Antalya 07400

• Sigortası olan hastalar

Küçükhasbahçe Mah. Küçükhasbahçe Cad. Küçüker Hukuk Plaza Kat:4 Daire:15, Antalya

Makaleler

• F

Berna hanım gerçekten mesleğinde oldukça başarılı ve donanımlı bir psikolog. Yaklaşımları çok güzel, iletişimi çok profosyonel.Kendisiyle yürüttüğümüz süreçte çok ilgiliydi sorunlarımızı en ince ayrıntısına kadar çözüme kavuşturmamızda çok destek oldui İyi ki kendisiyle yollarımız kesişti.

• Online Danışmanlık Randevu  •

• G

Berna hanımla çok kısa bir sürede çok yol katettik.4. seansımızın sonunda mevcut olan panik atak rahatsızlığımı nasıl yönetebileceğimi öğrendim.Alanına hakim bir psikolog olarak bana çok güven verdi.Öğrendiklerimi hayatımın diğer alanlarında da kullanacağım.

• Psikolog Berna Basar Bilişsel Davranışçı Terapi  •

• Z

Berna Hanım alanında çok başarılı,güleryüzlü,ılımlı bir psikolog.Onunla tanışıp seanslara katılmak ilişkimize ve bize çok iyi geldi.İyi ki yolumuza Berna Hanımla devam ettik çok memnun kaldık hiç tereddüt etmeden gidebileceğiniz bir psikolog

• Psikolog Berna Basar Çift Terapisi  •

Berna Hanımla ilk görüşmemiz çift terapisi ile başladı eşim ve benim için de gayet olumlu ilerledi ve hala verilen ödevleri kullanıyoruz, şu anda bireysel terapi ile devam etmekteyim ve her aşamada aydınlandığımı, bakış açımın olumluya evrildiğini görebiliyor, sosyal yaşantımda daha rahat hissedebiliyorum. Asla ertelenmemesi gereken şey bence psikolojimiz.

• Psikolog Berna Basar Bireysel Terapi  •

• G

Berna Basar hocam ile depremden beri terapi sürecimiz devam etmektedir. Deprem travmasını kısa sürede çözdük, ben kısa sürede Deprem travmasını çözdüğüne hala inanamıyorum. Akabinde kişisel yaralara çalışmaya başladık. Yine kısa sürede hızlı yol kat ettik birlikte. Her an yanınızda olduğunu hissettiren sizi gerçekten anlayan ve çok etkili bir uzman.

•  •

• I

Terapiye başlamadan önce hep geç kalmışım gibi hissediyordum. Sanki ben geç kalmıştım ve bir daha iyi olamayacak gibiydim. Terapiye isteksiz umutsuz ama hadi deneyeyim diye başladım. Berna hanım bu isteksizlik anlarımda açıklamalarıyla beni hep motive etti. Tereddütü olan herkese önerimdir.

• Psikolog Berna Basar Psikoloji Randevusu  •

Önceden tanıyordum kendisini. Kızımın ergen terapisine ihtiyacı vardı, okulda yaşadığı zorbalıkla alakalı kendini beğenmeme gibi problemleri vardı. Yaklaşık 8 seans yeterli oldu kızım kendini korumaya ve daha rahat ifade etmeye başladı. Kızımın bizimle paylaşamadığı problemlerini Berna hanıma anlatarak, paylaşması, yakınlık kurması en beğendiğimiz özelliği oldu. Uzmanımızı çevremize tavsiye etmekten memnun oluruz.

•  •

• K

Berna hocamla tedavimiz çok güzel geçti. Desteğini hep hissettirdi . Kaygılarım , endişelerim ve korkularım olmak üzere birçok düşünceyi yenmeme ve en önemlisi farkındalık oluşturmama yardımcı oldu. İyi ki tanıdım kendisini. Desteği ve ilgisi için teşekkür ediyorum.

• başka bir yer Diğer  •

• Z

Berna hanımla tedavi süreci çok keyifliydi. Desteklerini hep hissettim. Kaygı ve korkularım başta olmak üzere birçok düşünceyi yenmeme ve farkındalık oluşturmaya çok yardımcı oldu. İyi ki tanıştık Desteğiniz için bir kere daha buradan teşekkür ediyorum

• Online Danışmanlık  •

• I

Berna hanıma buradan da çok teşekkür ediyorum bana desteği için. Daha önce birkaç kez farklı psikologlara gittim hem devlette hem özelde. Başta iyi gibi olsa da terapide hiç yol alamadığımı gözlemliyor, hatta geriye gittiğimi düşünüyordum. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Berna hanımdan randevu aldım ve yeniden terapi sürecime başladım. İyiki diyorum şimdi. O kadar endişelerim vardıki hayata karşı resmen yaşamayı unutmuştum. Şu an sürecimi tamamladım, çok huzurluyum hayatı seviyorum.

• Psikolog Berna Basar Psikoloji Randevusu  •