Diyetisyen Berra Karagöz 2024 yılında Acıbadem Üniversitesinden mezun olmuştur. Kent Üniversitesinde yüksek lisans programına devam etmektedir. Aldığı çeşitli eğitimlerde , gittiği mesleki kongre ve sempozyumlardaki başarılı katılımları sayesinde güncel yaklaşımlara, güncel bilgilere hakim bir diyetisyen olmuştur. Çalıştığı özel kurumların sonrasında şu an kendi kurmuş olduğu birimde aktif görev yapmaktadır.
Diyetisyen Randevusu
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Banka Havalesi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Randevuya katılım
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
al...
Berra Hanım danışanını gerçekten dinleyen ihtiyaçlarını ve yaşam düzenini dikkate alan çok ilgili bir diyetisyen hazırladığı programların uygulanabilir olması süreci çok daha kolay hale getiriyor bilgisi yaklaşımı ve takibiyle kesinlikle tavsiye edebileceğim bir uzman
• Dyt. Berra Karagöz • Diyetisyen Randevusu •
Berra hanımla ilk seansımdan beri gerek ilgisi gerek yönlendirmesinden çok memnun kaldım 3 ay içerisinde güzel sonuçlar aldık
Y
ya...n
Mukemmel doyuruculukta hazirladigi listelerin yani sira, her an ulasilabilir olmasi avantaji ile kacamaklarin onune gecmemde buyuk destek. Hasta damak tadi ve tercihlerine gore gosterdigi esneklikten ayrica memnunum.
• Dyt. Berra Karagöz • Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme •
m....m
Süreçten çok memnun kaldım ve yağ ve kas dengemde gelişme gördüm.
an...t
İyi ki yollarımız kesişmiş. Süreç boyunca aklıma takılan her şeyi rahatça sorabiliyorum ve her zaman detaylı, açıklayıcı cevaplar alıyorum. Sadece liste verip bırakmıyor; gerçekten ilgileniyor, destek oluyor ve motivasyonumu yüksek tutuyor. Hayat şartlarım ya da sağlık durumum değiştikçe diyetimi de buna göre düzenliyor. Kendimi her zaman güvende ve desteklenmiş hissediyorum. Bu süreci benim için çok daha kolay ve sürdürülebilir hale getirdi. Gönülden tavsiye ederim.
• Dyt. Berra Karagöz • Kilo Verme Diyetleri •
Ş
ş....k
Berra Hanım , Denizlide alanında donanımlı başarılı bir diyetisyen.
Kilo verme sürecimde sağlıklı yaşamı ve longevity’i destekleyen listeleriyle başarısını her alanda ortaya koyuyor.
• Dyt. Berra Karagöz • Kilo Problemi •
at...y
Berra hanım ile süreç cidden çok keyifliydi uyguladığı farklı diyet teknikleri verdiği reçeteler ile vücudum ne olduğunu anlayamadan kilo vermeye başladım süreç cidden çok sağlıklı ilerledi aklında en ufak soru işareti olan kişiler hiç düşünmeden tercih edebilir yüz yüze görüştüğünüzde o soru işaretleri ortadan kalkacaktır zaten
• Dyt. Berra Karagöz • Kilo Verme Diyetleri •
Ş
şe...l
Berra Hanım ile sürecimiz oldukça rahat geçti. Diyet yapıyormuş gibi değil, hayatıma tatlı ve sürdürülebilir bir düzen katıyormuş gibi hissettim. Süreç boyunca gösterdiği ilgi ve her soruma sabırla detaylı yanıtlar vermesi harikaydı ona ne zaman istesek ulaşabildik . 3 hafta gibi kısa bir süre içerisinde 6 kg vermemi sağladı kendileri ve bunu yaparken hiçbir zaman aç kalmadım .
Y
ya...r
Berra hanimla bu benim icin zorlu sureci cok kolay bir sekilde yonettik kendisine ve bilgisine gercekten guvenim sonsuzdur kesinlikle tavsiye ediyorum. Bircok diyetisyenle zorlu surecler atlatip yeme kirizlerimi onemekte cok zorlanmistim kendisiyle hicbir yeme atagim gece ataklarini yasamadim.
ne...ı
Aç kalmadan, katı kurallar altında ezilmeden ve en önemlisi sağlıklı beslenmeyi bir yaşam tarzı haline getirerek hedefime ulaşma sürecimde yanımda. Takibi, profesyonelliği ve her soruma sabırla detaylı cevaplar vermesi güven vericiydi. Diyetisyen arayışında olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Dyt. Berra Karagöz • Diyetisyen Randevusu •
Berra Karagöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berra Karagöz, Diyetisyen. Size Berra Karagöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri.
Berra Karagöz adresi nerede?Berra Karagöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kınıklı Caddesi No:25 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berra Karagöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Berra Karagöz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Berra Karagöz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berra Karagöz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Berra Karagöz hangi dilleri konuşuyor?Berra Karagöz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berra Karagöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berra Karagöz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berra Karagöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Berra Karagöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Berra Karagöz hangi sigortaları kabul ediyor?Berra Karagöz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.