Merhaba ben Dil ve Konuşma Terapisti Beste Polat.2023 senesinde İzmir Bakırçay Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden mezun oldum. Ankara'da ikamet ediyorum. Terapilerimi online ve yüz yüze şeklinde Ankara'da sürdürüyorum.

Dkt. Beste Polat
İlkyerleşim mahallesi Güvençkent Sitesi, Bina No: 74, Yenimahalle, Ankara, Türkiye, Yenimahalle, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi
Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

İlkyerleşim mahallesi Güvençkent Sitesi, Bina No: 74, Yenimahalle, Ankara, Türkiye, Ankara

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Dkt. Beste Polat Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Çocuğumda konuşma gecikmesi olduğundan şüpheleniyordum. Değerlendirme için beste hocamdan randevu aldım. Değerlendirme sonrası çocuğumda gelişimsel dil bozukluğu olmadığını öğrendim. Beste hocamdan aldığım değerli bilgiler sayesinde konuşma gelişiminde hangi dönemde neler olması gerektiğinin bilincine vardım.