Dr. Betül Temel 1983 Osmaniye Doğumlu olup 2008 yılında Tıp Fakültesi mezuniyetinden itibaren çeşitli kurumlarda doktorluk ve Sağlık Bakanlığı bünyesinde yöneticilik deneyiminden sonra yaklaşık 10 yıldır medikal estetik işlemleri yapmaktadır. Dr. Betül Temel evli ve 2 çocuk annesidir.
Kızılay’da bulunan Dr. Betül Temel Estetik ve Dermokozmetoloji Doktoru; kliniğinde estetik uygulamalar, medikal estetik, cilt bakımı ve dermatoloji alanlarında hizmet sunmaktadır. Doktorumuzun kliniğinde botoks, sıvı yüz germe, mezoterapi, saç prp gibi estetik işlemler ve medikal estetik uygulamalar hakkında bilgilendirici içeriklere ulaşabilir, estetik süreçler, cilt sağlığı ve yüz estetiği ile ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz. Estetik yaklaşımlar, kişisel ihtiyaçlara göre planlanmakta olup tüm süreçler hakkında şeffaf bilgilendirme yapılmaktadır. Ankara Kızılay’daki merkezi konumumuz sayesinde kliniğimize kolay ulaşım sağlanabilmektedir. Estetik ve cilt bakımı süreçleri hakkında daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
- Akne tedavisi
Dr. Betül Temel Estetik ve Dermokozmetoloji Doktoru
Konur Sokağı, Meşrutiyet Mahallesi, Konur Sokak No: 43, 06420, Çankaya 06420
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Betül Temel adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Betül Temel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Temel, Pratisyen. Size Betül Temel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Akne tedavisi.
Betül Temel adresi nerede?Betül Temel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konur Sokağı Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Temel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Temel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Betül Temel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Temel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Betül Temel hangi dilleri konuşuyor?Betül Temel ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Betül Temel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Temel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Betül Temel ile iletişime geçmenizi öneririz.
- Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
- Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler