0850… Ücret öğren

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden 2025 yılında mezun oldum. Eğitimim süresince teorik bilgimin yanı sıra yoğun klinik uygulamalarla kendimi geliştirdim.

Stajlarımı Acıbadem Sağlık Grubu’na bağlı hastanelerde tamamlayarak farklı hasta gruplarıyla çalışma, beslenme tedavisi planlama ve ekip içinde aktif rol alma deneyimi kazandım.

Mesleki gelişimim için çeşitli eğitim ve kongrelere katıldım; Ulusal Sağlıklı Yaşam Kongreleri, Düşük FODMAP Diyeti Eğitimi ve Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi bunlar arasındadır.

Danışanlarıma yaklaşımımda; sürdürülebilir, kişiye özel ve uygulanabilir beslenme programları oluşturmayı hedefliyorum. Düzenli iletişimle motivasyonu yüksek, sağlıklı ve kalıcı sonuçlar elde etmeyi önceliklendiriyorum.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

Şehit Alibey Mahallesi Arap Doktor Caddesi No:66/1 Eşme/Uşak, Eşme , Uşak 64600

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

Beyzanur hocamın ilğisi alakası beni çok motive etti takıldığım noktalarda stratejik değişikliklerle geldi hocam tıkanıklığı çözdü güzel bi deneyimdi iyiki yollarımız kesişmiş.

• Online Danışmanlık Randevu  •

• B

Beyza Hanım’dan online danışmanlık hizmeti aldım. Gün boyu ulaşılabilir, her soruya ayrıntılı cevaplar veren, zayıflama sürecinde desteğini esirgemeyen, danışman-danışan ilişkisinden ziyade arkadaşı gibi hissettiren bir diyetisyen kendisi. Programına tam uyum sağlandığı takdirde hedefe ulaşmamak imkansız

• Online Danışmanlık Randevu  •

• G

Kilo vermek amaçlı başvurdum ve çok da iyi ilerledik hocamla. Çok güler yüzlü, tatlı, sizi dinleyen, size göre listenizi ayarlayan bir uzman. Her an, hiç sıkılmadan ulaşabilen biri. İyiki tanımışım, herkese tavsiye ederim. Her konuda iyiki Beyzanur Hoca.

•  •

• B

Beyza Hanım’ı bir tanıdığımın sosyal medya hesabında görüp ulaştım. Sağlıklı kilo vermek için başvurdum. Çalıştığımız süreçte ve sonrasında da iletişimi, üslubu çok iyiydi. Programları bana uygundu, birebir uyduğumda beklenen sonucu alıyordum. Diyetisyenle çalışmayı düşünen herkese gönülden tavsiye ediyorum.

•  •