Umz .Dr. Bilge Hasanusta Dokuz Eylül Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Marmara Üniversitesi Nefroloji Anabilim Dalı Diyaliz Hekimliği Eğitimini tamamlayıp uzmanlık alan Bilge Hasanusta kurucusu ve sahibi olduğu kliniğinde hastalarına hizmet vermektedir.

• Sigortası olan hastalar

IV Glutatyon Tedavisi

Ozon Tedavisi

Ozon Terapi

• Ö

Aldığım tedavi ve ilgiden çok memnunum özellikle bağışıklık sistemimde ki değişim eni çok etkiledi
    Sık sık yaşadığım hastalıkları yaşamaz oldum

• Bilge Hasanusta Muayenehanesi Diğer  •

Doktor hanima kemoterapi sürecimiz ile ilgili başvurdum ve uyguladığı tedaviler ile süreci cok rahat atlattım ayni zamanda hicbir yan etki yaşamadım hem guleryuzlu hem de empatinin yuksek bir doktor ekibi de çok uyumlu bütün süreçte uyguladıkları tedaviler ve moral destekleri cok anlamli

• Bilge Hasanusta Muayenehanesi Ozon Terapi  •

• C

Bilge Hanım kan tahlillerimi detaylı bir şekilde inceleyip takviye yapılması gereken değerler için bir plan çizdi. Kendisi son derece ilgili ve titiz. Sorulan her soruya kapsamlı ve anlaşılır biçimde yanıt veriyor. Birçok alanda bilgi sahibi olması onu daha da kıymetli kılıyor ve onunla neredeyse her sorunuz yanıt bulabiliyor. Keşke herkes işini sizin gibi özenle ve severek yapsa :)

• Bilge Hasanusta Muayenehanesi Diğer  •

Dr. Bilge Hasanusta 6 yıldır SCIO ve ozon terapisi ve hacamat ile uzmanlık bilgisini kullanarak bütüncül tıp yöntemleriyle iyi oluş halime katkısıyla vazgeçilmezimdir.

• Bilge Hasanusta Muayenehanesi Randevu  •

Dr Bilge Hanım ile rahatsızlığım İltihaplı Romatizmam nedeni ile tanıştım. Kendisinin uzman görüşleri ile tedavime Hacamat olarak başladık. 47 yaşında olmama ve 1,5 sene önce menapoz tanısı konmuş ve ben hiç adet görmüyor iken Hacamat sayesinde 1,5 sene sonra tekrar adet görmeye başladım. Romatizma ve Fibromiyalji ağrılarım inanılmaz azaldı sabah uyanmalarımdaki ağrı ve kilitlenmelerim neredeyse yok denilecek kadar azaldı. Alternatif tedavi olarak düşünülsede bu yöntemlerin benim rahatsızlıklarımda yaşam kalitemi arttırdı.

• Bilge Hasanusta Muayenehanesi Hacamat (Kupa) Tedavisi  •

Scıo ya girdim. Testler yaptı vücudumdaki eksikleri söyledi. Bağırsak florasını temizlemek için tedavi gördüm. Sonsuz bir insan böyle bir doktor yok diye düşünüyorum. Çok memnunum. Bilge canımız gibi bir şey.

•  •

Ozon ve glutatyon tedavisi için gittim. Meme kanseri tedavisi için kemoterapi görüyordum ozon ve glutatyon tedavisi ile çok kolay atlattım hiçbir şekilde hastalanmadım. Çok ilgili ne zaman olsa arasam mutlaka yanıt vermeye çalışıyor. Kolay ulaşılabilir olması beni çok mutlu etmişti.

• Ü

Memnunum ozon tedavisine ay da 1 kere gidiyorum. ilgili olması işini iyi yapmasını beğendim. Giden herkes de memnun.

•  •

Başka bir hastanın aracılığıyla bulduğum ve tedaviye başladık ben ibs hastalık sonucu gittiğim bir yer ve çok memnun kaldım herşeyden

• Bilge Hasanusta Muayenehanesi Ozon Tedavisi  •

Merhaba, Doktor Bilge Hasanusta alanında yenilik ve gelişmeleri takip eden çok iyi bir uzman. Annemle birlikte 4 yıldır ozon uygulamasına gidiyoruz. Almamız gereken vitamin destekleri de tahliller sonucuna göre belirliyor ve takip ediyor. Çok olumlu sonuçlar aldık. İnsani yaklaşımıyla da takdire değer. Kesinlikle öneriyorum, Hocama burdan çok teşekkür ediyor, sevgilerimizi gönderiyoruz.

• Bilge Hasanusta Muayenehanesi Ozon Tedavisi  •