Hakkımda
Bursa’da doğdu, , Liseyi Bursa Anadolu Kız Lisesi’nde okudu ve dönem 2. si olarak mezun oldu. Lisans eğitimini 2013 yılında Ankara Üniversitesi Diş He...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- ANKARA Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Fotoğraflar
Videolar
Ortodonti Randevusu
Dr. Bircan Bektaş Ortodonti Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Hareketli Damaklık Tedavisi
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Dr. Bircan Bektaş Ortodonti Kliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Lazerli Diş Bakımı
Lingual Ortodonti
Lokal Anestezi
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Dr. Bircan Bektaş Ortodonti Kliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Çene Darlıkları Tedavisi
Ölçü Randevusu
Dr. Bircan Bektaş Ortodonti Kliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
170 hasta yorumu
h....
Tedaviye başlarken tedirgindim. Dişçi fobisi vardı ve bunu yenmemde çok etkiliydi . Çenemin küçüklüğünden dolayı dişlerim sığmamıştı ve bazı dişlerim diğer dişimin üstünde bazısı da arkasında kalmıştı. Baya yamuktu. Nerden nereye. Gülerken ağzımı kapatmak zorunda kalmak beni üzüyordu. Lakin şuan böyle değil rahatça gülebilirim:). İşinin hakkını verdiğini gerçekten düşünüyorum. Kendisi ve yanındaki çalışanlar gayet iyiler. Diş Hekimi olarak Bircan ablayı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Kendisine çok çok teşekkürlerimi iletiyorum.
nu...m
50 yaşındayım. Orta üst dişlerimin arası çok açıktı ve 1 sene içinde tamamen kapandı. Tedaviden çok memnun kaldım istediğim gibi oldu. Doktorum çok ilgilendi ve cana yakın davrandı.
em....
28 yaşındayım dişlerimde çarpıklık ve yamukluk vardi 9 ay icerisinde ordodonti tedavim bitti.cokguzel sonuç aldım.bircan hanım işinde çok iyi anlayışlı güler yüzlü diş teli süreci biraz korkutucu ve uzun gibi görünse de uzman bir hekimle çok rahatlikla atlatabileceginiz bir süreç tedavi düşünen herkes için tavsiye ederim çok memnun kaldım.
z....k
Dişlerim içe doğru eğik ve çarpık bir yapıya sahipti.Plak tedavisine başladıktan yaklaşık bir ay sonra düzelmeye başladı ve daha tedavinin yarısındayken neredeyse bütün dişlerim düzeldi.Şuan dişlerim dümdüz ve son aşama olarak diş etim oran olarak düzenlendi,diş temizliğin yapıldı.Hocamın ellerine sağlık,kendisine çok teşekkür ediyorum.
i̇...a
Diş teli ve ağız bakımı için gittim bircan hanım ve bütün klinikte çalışanlar çok yardımcı oldu hepsi çok güler yüzlü
ez...e
Doktorum Bircan Hanıma teşekkür ediyorum öncelikle dişlerim yamuk üst üste kötü durduğu için gittim çok rahatsızdım gülemiyordum ağrılarım artmaya başlamıştı tel tedavisi uygulandı bütün aşamalar anlatıldı benim için eksi birşey yoktu randevularım bekleme sürecim herseyde yardımcı olundu herkese tavsiye ederim teşekkürler
r....k
Bircan hanımla yaklaşık 1 buçuk sene önce yamuk, çapraşık, çürük diş şikayetiyle tanıştım. Başladığımız tedaviyi bugün itibariyle bitirdik. O kadar güzel sonuç aldım ki çok memnun kaldım. Doktorum sayesinde şu an harika dişlere ve gülüşe sahibim.
Yaklaşık 10 yıl kadar önceki ilk ortodontik tedavimden sonra dişlerimde bozulmalar, üst çene dişlerimde ilerleme ve darlık meydana geldi. O tedavinin süresince de bazı kötü deneyimler yaşayarak sonlandırmıştık, yorucu ve yıpratıcıydı. Ortodontik tedaviye tekrar karar vermek bu yüzden zor oldu ancak, ortodontinin ilerlemesi, tabi yaş olarakta ilerlemiş olmak ama en önemlisi bircan hanımın çok iyi yönettiği tedavi süreciyle bu gün itibariyle braketlerle vedalaştık, onları özleyeceğim :) Ameliyat düşünmediğimi ama sadece braketlerle düzelecek mi acaba endişelerimi aktardığımda hiç endişelenme hallederiz dediği günden itibaren bir senelik sürede gerçekten de hallettiği için kendisine teşekkür ederim :)
rü...
Öncelikle şunu belirtmek isterim ben Bircan hanımı buradaki yorumlar sayesinde buldum ve gitmeye karar verdim. Tedavim 2021 Aralık ayında başlamıştı ve 2023 Ocak ayında bitti. Tam 1 sene 1 ay sürdü. Önceki gittiğim doktorlardan kimisi ameliyat kimisi ise 3 tane dişini çekeceğiz ve tedavi en az 2 yıl sürecek demişti. 3 tane sapasağlam dişimin gideceğine çok üzülmüştüm. Fakat Bircan hanıma kontrole geldiğimde sadece 1 tane dişimi çekerek halledebileceğini söyledi. Öyle de oldu. Bugün itibariyle tedavim bitmiş bulunmakta ve dişlerimin son halinden çok memnunum. Alt çene geriliğim var bu yüzden de alt dişlerim neredeyse gözükmüyordu artık gozukuyor, köpek dişlerim üstteydi ve şu onlar da olması gerektiği yerde. Kısacası Bircan hanım sayesinde çok kısa bir sürede inci gibi dişlerim oldu. İşini fazlasıyla özenli ve titiz yapıyor. Kendisi de çalışanları da güler yüzlü ve ilgili :) Ortodonti uzmanı arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim, gönül rahatlığıyla gidip tedavi olabilirsiniz.
k.....
Üst dişlerim aralıklıydı ve alt dişlerim çok fazla yamuktu 14 aylık tedavi sürecinde şuanda çok güzel dümdüz ve aralıksızlar teşekkür ederiz herşey için
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- ANKARA Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Deneyimler
- Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi (2008-2013)
- Özel Hayat Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği (Ankara-2013)
- Ordu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi (2014-2018)
Fotoğraflar
Videolar