Op. Dr. Birsen Gökyiğit

Göz Hastalıkları · Daha fazla

Beyoğlu 1 adres

Bereketzade Mahallesi Bereketzade Cami Sokak No:2, Beyoğlu 34421

İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi

selamlar 21 Haziran 2024 Cuma birsen hoca 5 yaşındaki oğlum ali yalın erşahini göz kayması brown teşhisi koyarak ameliyat kararı aldı bizde güvendik nakit istedi nakit ödedik özel bir hastanede ameliyat gerçekleşti inanın ameliyata girdi geçte kaldı zaten bayılttılar oğlumu 8 dakika sürmedi ameliyatı hemen çıktı bizler şaşırdık bitti mi hocam dedik bitti geçmiş olsun dedi 45 saniye hızlı hızlı bilgi verdi çekip gitti ne hasta takibi var ne telefon açar kontrol hiç yok kısacası oğlumun ameliyatı başarısız oldu helal etmiyorum ve oğlumun gözü aynı hiçbir değişiklik olmadı düzelmedi bir gram ilerleme bile olmadı aradık kontrole getirin dedi randevu saati ayarladı ve eşim gitti eşimi azarlamaktan beter etti. sanki niye getirdin diye yahu sen çağırdın kısacası kesinlikle tavsiye etmiyorum

• başka bir yer Diğer  •

• Merhaba ben Van'dan birsen hocayı araştırıp ameliyat olma kararı aldım 3.ameliyat(şaşılik)çok kararsizdim birsen hanıma muayyene olduktan birgün sonra ameliyat olma kararı aldım ve beni çok başarılı bir ameliyat etti düşünmeden gidilebilecek bir doktordur.

• İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Şaşılık Tedavisi  •

Oğlumun gözünde kayma vardı çok zor bi vakaydı ama dr.Birsen Gökyiğite yönlendirildik ve kendisi mükemmel bir insan 7 ay sonra onun ameliyatı sayesinde çok mutluyuz ona minnettarızGözünüzü kapatıp gidebileceğiniz tek doktor rabbim onları başımızdan eksik etmesin...

• başka bir yer Diğer  •

• G

Çok iyi tecrübeli bir dr kendisi kızım şaşılık ameliyatını yaptı gözünüz kapalı gideceğiniz bir dr Teşekkürler hocam

• N

Iki yasindan beri sasilik sorunu olan defalarca ameliyat olmus, kimsenin mudahale etmek istemedigi gözüme iki yil arayla yaptigi ameliyatla beni 40 yil sonra hayata döndürdü, mutlulugumu anlatmaya kelimeler yetersiz üzerine bir doktor tanimiyorum herkese tavsiye ederim

• İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi  •

• V

Bir senedir göz kayması vardı ne çektiğimi ben bilirim,Birsen hanım sağ gözde kayma var dedi ve 2 Kasım Cuma günü botoks yaptı,şuan hiç bir sorunum yok,sonsuz teşekkür ediyorum

• İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi göz kayması  •

• Mhb benim sol gözümde dışa doğru kayma ve sağ gözümde gizli kayma vardı. Kaç kere başka dr gittim çift görme olacağını söylediler. Bunu için ameliyattan vazgeçtim. Sonra Birsen hanima geldim kaymanin tamamen duzelecegini ve çift görme olmayacağını söyledi. Doktoruma güvendim ve ameliyat oldum. Sonuç olarak kaymam düzeldi ve çift görmem olmadı. Birsen hanima Güler yüzlü olmasından hastasiyla ilgisinden ve başarılı ameliyatından dolayı sonsuz teşekkür ederim.
    Saygılarımla GÜLAY ŞENOL

• N

Birsen Hanım 35 yıldır çok tecrübeli hekimlerin bile yapamam dediği bir şeyi gerçekleştirdi. Doğuştan dışa kayma mevcut gözümde ve göz kaslarım yapışık fakat Birsen Hanım o kadar cesur ve tecrübeli bir hekimki denedi ve yaptı benim için hayal olan bir şeyi gerçekleştirdiği için kendisine sonsuz teşekkürler...

•  •

Çox yaxşı hekimdi.menim qızımı azerbaycanda briz el klinikasında emeliyat edib.qızımın çepgözlüyü vardı.sağ olsun birsen doktor ,indi qızım yaxşıdı.öpürem birsen xanımı allah cansağlığı uzun ömür versin ona.amin!

•  •

BİZ İLK KEZ MUAYENE OLDUK KIZIM ÇOK DURAN BİR ÇOCUK DEĞİL HİÇ BİR DOKTOR GÖZÜNDEKİ KAYMAYI GÖREMEMİŞTİ AMA O FARK ETTİ BİZE 2 AY SÜRE VERDİ TEKRAR MUAYENE EDECEK SABIRLI VE SAMİMİYDİ