Aqualyx (Ameliyatsız liposuction)

Yazar Serbay GürelDermatolog • 1 Eylül 2017 • Yorumlar:

Aqualyx, 3:6 anhidro-l-galaktoz asit sodyum içeren mikrojelatin bazlı vücutla barışık sıvı bir çözeltidir ve yağ birikimlerinin eritilmesi için hemen hemen tüm vucüda uygulanabilir.

En sorunlu lokalize yağ depoları olan gıdı, kollar, göbek ve karın çevresi, dizin iç kısımları, kalça ve baldırlar, bacak araları, trochanter bölgesi, lipomlar, ensede yağ birikimleri ve erkeklerde göğüs sarkmalarının yok edilmesin için mükemmel bir çözümdür.

Seans sayısı arzu edilen düzeltme derecesine, yağ birikimleinin yaygınlığına ve yağ dokusunun özel reaksiyonlarına bağlı olarak ugenelde 3 haftada bir uygulanmak üzere 1-2 seans, çok sorunlu bölgelerde ise 3 seansta bitmektedir. bu özelliği aqualyxi inanılmaz hızlı ve kesin birtedavi şekli yapar ve diğer yöntemlere göre farkını ortaya koyar.

Aqualyx ince, esnek ve özel bir kanül ile deri altı yağ dokusuna doğrudan enjekte edilir. Yağ dokusu hemen hemen hiç bir hisse sahip olmadığından ve Aqualyx ek olarak içerisinde lokal anestezik içerdiğinden tedavi tamamen ağrısızdır.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yorumlar: (0)