Makaleler 16/11/2016

ARJİNİN: "MUCİZE MOLEKÜL"

Dt. Firuzan Küçük Özkaral Diş Hekimi
Dt. Firuzan Küçük Özkaral
Diş Hekimi

Evet yanlış duymadınız. Mucize molekül Arjinin… Esasen bir aminoasit kendisi…Yani protein. Vücudumuz kendisi de üretebilir. Takviye olarak alınımı tavsiye edilir.

Ne işe yarar bu Arjinin?

1. Kan damarlarını genişletir.
  2. Vücuda enerji verir.
  3. Konjestif kalp yetmezliği, göğüs ağrısı, demans, ereksiyon bozukluğu gibi pek çok hastalığa iyi gelir.

Veeeeee şimdi sıkı durun…

Diş hassasiyeti için de MUCİZE MOLEKÜL’ DÜR… Şöyle ki içinde arjinin bulunan bir diş macunu kullandığınızda hassasiyet belirgin bir şekilde azalır. Ve bu hemen olur…

Kullanım sürekli olduğunda hassasiyet probleminizi tedavi eder. (Tabii öncelikle diş hekiminizin tedavisi bitmiş olmalıdır 😃) Yani eğer soğukta -sıcakta, nefes alırken dahi sızlayan dişleriniz varsa bu macunları tavsiye ediyorum

Pekiyi içinde arjinin bulunduran gıdalarla beslensem olur mu ? diye sorabilirsiniz. Elbette…

Bunları hemen sıralayalım:

• Yulaf ezmesi
  • Nohut
  • Buğday tohumu ve unu
  • Deniz ürünleri

Son olarak; Herşeyin azı karar, çoğu zararmış 😃))

www.doktortakvimi.com © 2025 - Doktor bul ve randevu al

Bu web sitesi çerezleri kullanıyor.
Tarayıcınızda çerezlerle ilgili ayarları düzenleyebilirsiniz.