Baby Face Beauty

Yazar Pınar BozkurtDermatolog • 17 Ağustos 2018 • Yorumlar:

İnsanlar ciltlerini korumak ve güzelleştirmek amacıyla birtakım cilt ürünleri kullanmaktadır. Bu konuda önem arz eden şey, bu kozmetik ürünlerin cildin yüzeyinde kalmaması ve alt katmanlara ulaşmasının sağlanmasıdır. Baby Face Beauty Thulium Lazer, aslen bir cilt bakım sistemidir ve amacı, thulium lazer teknolojisinin sağladığı imkânlarla, anti-aging maddeleri cildin alt tabakalarına ulaştırmaktır.

Baby Face Beauty, 1927 nanometre dalga boyu olan thulium lazer sistemi kullanılarak uygulanan cilt bakım ve yenileme sisteminin adıdır. Bu sistem kullanılarak, ilk elde, deri üzerinde mikro kanallar açılır ve cilt hangi soruna sahipse ona göre seçilen A ve C vitamini, Tranexamicacid, kök hücre taşıyan nano partiküllü Lasemd ve Resveratrol bu kanallardan cilde verilir. Bu sistemde, thulium lazerin etkisi kadar, kullanılan ampullerin anti-aging, antioksidan ve aydınlatıcı etkisinden de istifade edilmektedir.

ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Tedavi süresi 10 ya da 15 dakika kadar kısa bir süredir ve ağrıya neden olmayan bir yöntem olduğu için anestezi yapılmasına ihtiyaç yoktur. Çok kısa sürede yok olan hafif bir kızarıklığa neden olur ve gündelik aktivitelerinize ve rutinlerinize geri dönmenizi hiç geciktirmez. Uygulamada kullanılan kozmesötükler ve thulium lazerin etkisi nedeniyle, cildin emmesi için verilen maddelerin en iyi şekilde yedirilmesini sağlar ve içten başlayarak dışa doğru gelişen iyileşme sürecini hızlandırır.

NASIL UYGULANMAKTADIR?

Tedavi süreci çift aşamadan oluşur. İlk aşamada, thulium lazer ışığı sayesinde cilt yüzeyinde küçük çaplı mikro kanallar açılmaktadır ki bunların sayısı dakikada 6000’i bulmaktadır. Bu esnada, cildin sorununu çözeceği düşünülen farmesötik ürünün hazırlanması işlemi gerçekleştirilir ve 6 dakika kadar thulium lazer uygulaması hayata geçirilir. İkinci aşamada ise, yine cildin ihtiyacı temel alınarak ve thulium lazer desteğinden istifade edilerek, açılan mikro kanallardan derinin altına özel ürünler yedirilmektedir. Daha sonra, on dakika süreyle, maske uygulanacaktır.

HANGİ AMAÇLARLA KULLANILABİLİR?

Gözeneklerin ve cildin sıkılaştırılması ve klasik cilt bakımı kadar, cildin parlatılması, kırışıklıkların giderilmesi, anti-aging bakımı, pigment ve skar azaltılması, boyun gençleştirme, dekolte bakımı ve cildin beyazlatılması amaçlarıyla kullanılabilmektedir. Kişilerin sahip oldukları cilt sorunlarına bağlı olarak 3 ila 4 seans arasında uygulanabilir ve seanslar arasında 1 ila 2 hafta ara verilmesi yeterli olur. Şunu da belirtelim ki tek bir seanslık uygulama bile elde edilen sonuçlar açısından düşünüldüğü zaman oldukça tatmin edici olmaktadır.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yorumlar: (0)