Bonding Uygulaması Nedir?

Yazar Tolga GülçiçekDiş Hekimi • 6 Ekim 2017 • Yorumlar:

Bonding Adeziv Sistem dişin üzerine tek seferde çeşitli malzemeler kullanılarak yapılan bir işlemdir.

Özellikle Diş aralarının kapatılmasında kullanılır.Tek yada çoklu dişlerin arasını kapatmakta çok başarılı bir yöntemdir.Herhangi bir sebeple travma sonucu kırılan dişlerde de uygulanabilir.

Estetik Diş hekimliğinde kullanılan bir sistemdir.

Gülüş tasarımında da her açıdan çok daha sağlıklı, pırıl pırıl dişlere kavuşmanız için de kullanılan yöntemlerden biridir Bonding uygulaması.

İleri Estetik Diş Hekimliği, sağlıklı ve güzel bir gülümsemeyi sağlamak amacı ile genel diş hekimliği ile bazı temel prosedürlerin beraber uygulandığı bir süreci kapsar. Diş Estetiği tedavi hizmetleri porselenve kompzit laminalar, metalsiz porselen kaplamalar ya da köprüler, diş beyazlatma yöntemleri, onley dolgular, zirkonyum köprüler ya da implant üstü porselenleri kapsamaktadır.

İleri Estetik Diş Hekimliğinde sağlıklı ve güzel bir gülümsemeyi sağlamak genel diş hekimliği ile bazı temel prosedürlerin yanında hekimin Estetik öngörüsü çok önemlidir.

Gülüş tasarımı ve Bonding uygulamalarında olabilmesi için ,yüz hatları, gülüş ifadesi ,dişlerin genel durumu önemli parametrelerdir.

Diş Estetiği, kişinin sadece hoş ve bakımlı görünmesini değil, dişlerin temel fonksiyonlarını da sağlıklı bir şekilde yapmasını amaçlar.

İleri Estetik diş hekimliği, bilim, teknoloji ve sanatın birleşimiolup amacı da Sağlıklı ve doğal güzelliği” yakalamaktır .

Sağlıklı ve kişiye uygun gülüş tasarlamak,diş düzeltme ile Doğal ve estetik görünümlü dişler ve diş ve diş eti oranının ideal noktaya getirilmesi ve uyumunun sağlanmasıdır.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yazar

Tolga Gülçiçek Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi Uzm. Dr.

Randevu al Profili görüntüleyin

Yorumlar: (0)