BOTOKS VE DERMAL DOLGULAR

Yazar Tülay AkkolAğız Diş Ve Çene Cerrahı • 14 Haziran 2017 • Yorumlar:

  • BOTOKS VE DERMAL DOLGULAR

Zamanla yaşımız ilerledikçe dişlerdeki aşınma nedeniyle, çene ucu ve burun arasındaki mesafe kısalıyor, dudak kenarlarında çizgiler oluşuyor. Burun kenarından aşağıya inen gülme çizgileri belirginleşiyor. Yerçekimininde etkisiyle yanaklarımız aşağıya doğru iniyor. Tüm bu değişim çok yavaş ama gittikçe belirginleşerek devam ediyor. Dişlerimizi estetik laminalarla, beyazlatma tedavileriyle daha güzel ve genç yapabiliyoruz. Estetik Porselen Lamina ve Venerlerle istediğimiz gülümsemeyi tekrar geri kazanabiliyoruz.

Fakat yüz bir bütün. Yenilenmiş pırıl pırıl bir gülümsemeyle birlikte cevre dokularda desteklenirse tedavi tam sonuca ulasıyor. Dudaklardaki doku kaybı dermal dolgu maddeleriyle hafifçe destekleniyor. Amaç dokulardaki kaybı tamamlamak.

Belirgenleşen gülme çizgileri, elmacık kemik ve yanaklarda oluşan çökmeler yine dolgu maddeleriyle doldurulur. Göz çevresi ve alında oluşan mimik çizgileri belirginleşmesin diye Botox uygulaması yapılır.. Gummy smile denilen gülerken diş etlerinin cok fazla gözükmesi olayı yine dermal dolgu materyalleri ve botoxla daha estetik hale getirilir. Estetik bütünün uyumudur.

Bu yüzden özellikle Londra'da başlayan, yeni bir ekol haline gelen bu konsepte, diş estetiği üzerine çalışan diş klinikleri yüzü bir bütün olarak değerlendirmekte ve tedavilerini uygulamakta..

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yorumlar: (0)