Burun Ameliyatı İle Etkili Sonuçlar

Burun yapısından memnun olmayanlar ömür boyu aynı ve rahatsız edici burun yapısı ile yaşamak istemediklerinde burun estetiği ile etkili sonuçlar almaktadır. Yapılacak olan ameliyatlar sayesinde yapıda oluşan bozukluklara müdahale edilerek bu şekilde daha hoş ve dikkat çekici bir yapının oluşturulması sağlanır.

Estetik cerrahi tarafından gerekli kontrollerin yapılması ile ameliyat seçenekleri arasından en doğru sonucu verecek şekilde seçimler yapılır. Bu sayede operasyon sonucunda hastanın istediği gibi bir görünüme sahip olmasına yardımcı olunur.

Açık veya kapalı olarak yapılacak olan operasyonlarda dikişler farklı kısımlardan atılarak farklı sonuçlar alınması sağlanır.

Yapılan burun ameliyatı için genel anestezi kullanıldığından hasta işlem sırasında ağrı hissetmez.

Ameliyat sonrasında verilecek olan ağrı kesicilerde hastanın ağrılarının hafiflemesine ve dayanılır duruma gelmesini sağlar. 1-2 saat kadar süren operasyon sonrasında hasta aynı gün aksi bir durum söz konusu olmadıkça taburcu edilir. 1-2 gün içerisinde iş hayatına ve normal yaşantısına geri dönen hastalar kanama ve enfeksiyon riskine karşı dikkatli olmalıdır. Olası sorunlarda mutlaka doktora danışılması gerekir.

  • Burun kaldırma,
  • Kemer aldırma,
  • Burun ucunu düzeltme,
  • Küçültme

gibi farklı müdahaleler ile daha estetik bir görünüm elde edilebilir.

 

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yazar

Altuğhan Cahit Vural Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Op. Dr.

Randevu al Profili görüntüleyin

Yorumlar: (0)