Diş Eti Estetiği

Yazar Tolga GülçiçekDiş Hekimi • 6 Nisan 2020 • Yorumlar:

Daha güzel dişlere sahip olmak isteyenler için özellikle diş tedavisi uygulama aşamasında tercih edilecek olan tedavi seçenekleri önemlidir.

Dişlerinizin daha güzel görünmesini sağlamak istediğinizde diş estetiği özellikle diş yapınıza uygun şekilde uygulama yapılmasını sağlamaktadır. Günümüzde dişleri ön plana çıkartmak ve daha dikkat çekici olmasını sağlamak amacıyla uygulanacak olan geniş çaplı tedavi seçeneklerini kapsamaktadır.

Dişlerimi aynı zamanda diş etlerinin özellikle yapısal olarak estetik açıdan bakıldığında yeniden şekillendirilmesi ile uygulanmaktadır. Ağız şeklinizi ve dişlerin genel durumuna dikkat edilerek kapsamlı şekilde gerçekleştirilecek olan çalışmalar ile dişlerin daha beyaz ve güzel görünmesi sağlanmaktadır. Gerekli kontrollerin yapılması ile özellikle belirlenecek olan problemin ortadan kaldırılması amaçlı uygulanmaktadır.

Diş Estetiği Nasıl Yapılır?

Yüz ve ağız şeklinize uygun şekilde özellikle dişlerin genel durumunu iyileştirmek amacıyla gerçekleştirilecek olan diş estetiği nasıl yapılır? Özellikle yaptırmak isteyenlerin merak ettiği konular arasında yer almaktadır. Uzman ekip tarafından gerçekleştirilecek olan uygulamalar sırasında öncelikle hastanın probleminin belirlenmesi gerekmektedir. Dişlerdeki problemlerin belirlenmesini ardından uygulanacak olan tedavi ile daha güzel ve sağlıklı gülüşlere sahip olmanı sağlamaktadır.

Yapılan kontrollerin ardından hastada özellikle dişlerde, diş etinde ve ağız yapısında belirlenen problemlerin çözülebilmesi için gerçekleştirilecek olan estetik operasyonlar ile kısa süre içerisinde sorunun çözülmesi sağlanmaktadır. Daha beyaz bir görüşlere sahip olmak ve aynı zamanda dişlerin ön plana çıkmasını sağlamak isteyenler için kapsamlı şekilde gerçekleştirilecek olan uygulama ile hastanın sorunlarının çözülmesi sağlanmaktadır.

Diş Estetiği Sonrası

Daha güzel gülüşlere sahip olmak isteyenler için özellikle ağız ve diş yapısının uygun şekilde tasarlanabilmesi için gerçekleştirilecek olan estetik operasyon ile istenilen sonucun alınması sağlanmaktadır. Estetik uzman tarafından gerçekleştirilecek olan uygulama hastanın problemlerinin belirlenmesini ve buna uygun şekilde uygulama yapılmasını sağlamaktadır.

Gerçekleştirilecek olan diş estetiği sonrası kişinin özellikle estetik açıdan daha güzel görünmesi sağlanmaktadır. Uygulama ile gerçekleştirilecek olan diş beyazlatma, diş yapısını düzeltmek, ağız şekline ve yüz şekline uygun şekilde dişlerin genel durumunu düzeltmek ve bunun yanı sıra diş etlerinin bakımına gerçekleştirmek kapsamlı şekilde gerçekleştirilecek olan estetik uygulamalar ile gülüşlerin estetik açıdan daha etkileyici görünmesini sağlamaktadır.

 

 

 

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yazar

Tolga Gülçiçek Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi Uzm. Dr.

Randevu al Profili görüntüleyin

Yorumlar: (0)