Genital Estetik

Genital Estetik

Estetik ameliyatların toplum içinde sık uygulanması ile birlikte genital bölge estetiği de plastik cerrahinin konusu içine girmiştir. Yaptığım uygulamalar erkek ve kadın genital sisteminde farklı şekilde olmaktadır.

Erkek genital sisteminde

  • Penis Uzatması :Tercih ettiğim metod penisi pubik kemiği bağlayan bağların kesilmesidir. Bu işlem ile 2-4 cm bir uzama sağlanmaktadır. Bu teknik ile penis yeteri kadar uzadığını hastalarımdan aldığım gerş dönüşlerden öğrendim. Bu tekniğin dezavantajı ise ereksiyon halinde penisin karına doğru olan açılanması azalmaktadır. Ancak bu durum cinsel ilişki sırasında herhangi bir soruna yol açmamaktadır. Diğer uygulanan skrotum derisine yapılacak girişimle penis uzatması sadece görünüşte penis cildinde uzama sağlarken esas olarak penisin cinsel ilişki esnansında büyüklüğünü sağlayan kısmında uzama sağlamamaktadır. Çünkü bu işlemle penisin karın ön duvarı içinde gömülü olan kısmı serbestleştirilmemektedir.
  • Penis Kalınlaştırması: Penis kalınlaştırması içinde yağ enjeksiyon metodunu uygulamaktayım. Bu teknik hasta için oldukça basit bir uygulamaolmasını sağlaması yanında istenilen sonuç oldukça başarılı şekilde elde edilmektedir.

Kadın Genital Sisteminde

  • Büyük Dudak Kalınlaştırması:Yağ enjeksiyonu ile bu hastalarımda da oldukça başarılı sonuçlar elde edebilmekteyim
  • Küçük Dudak Estetiği: İstenilen görüntü büyük dudaklar içinden küçük dudakların görünmemesi veya sadece ince bir çizgi halinde sptanmasıdır. Ancak bazı hastalarımızda küçük dudaklar normalden aşırı büyük olduklarından küçültme istemektedirler. Bu küçültme işleminin uygun şekilde yapılmadığı hastalarda asimetrik görünüm veya tamamen küçük dudakların ortadan kaldırıldığı vakalar olabilmektedir. Bu nedenle küçülte işlemi uygun cerrahi prosedürle yapılması gereklidir. Ayrıca daha önce küçük dudağı estetiği yapılmasına bağlı küçük dudak kaybı veya asimetrik görüntüsü olan hastalarıma tekrar küçük dudak oluşturulması ve düzeltme ameliyatlarıda yapmaktayım
  • Vajina Daraltılması: Vajen daraltma işlemini hastalarımın muayenesi sonucuna göre cerrahi veya laser uygulama ile daraltma işlemini yapmaktayım
Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yazar

Serdar Nazif Nasır Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Prof. Dr.

Randevu al Profili görüntüleyin

Yorumlar: (0)