Gspot Enjeksiyonu

Genital bölge estetiklerinde beklentiler orgazm ve görsellik olarak iki sınıf altında toplanabilir. Bu alanda orgazmı etkileyen asıl unsurlardan biri de hiç şüphesiz G noktası olmaktadır. Vajina girişinde yer alan ve ortalama 3-4 cm içeride olması muhtemel, ön duvar ile idrar kanalının komşusu olarak belirtebileceğimiz erojen dokuya g noktası denmektedir.

G noktasının ilk savunucusu ve olduğunu bilimsel olarak kanıtlayan bilim insanı Dr. Ernest Grafenber’dir. Bu nedenle söz konusu noktaya soy ismin kısaltılaması olarak G noktası denilmektedir. G noktasını büyütüp vajiana girişinden sonra daha fazla teması arttırmak için bir takım dolgu maddeleri ile şişirme yapılmaktadır. Bu işleme bağlı olarak kadında zevk almak ve orgazm almak gibi temel cinsel beklentilerde yükseliş görülmektedir.

G noktası enjeksiyonu bir cerrahi müdahale değildir. Lokal anestezi kullanılarak yapılmaktadır. İşlem süresi ortalama 5-10 dakika da tamamlanmaktadır. Dolgu maddesi olarak çoğunlukla Hyalurnonik asit kullanılmaktadır. Uygulamadan sonra normal hayata dönüş anlık gerçekleşebilir. Operasyondan yaklaşık 24 saat sonra cinsel ilişkiye girmek mümkündür.

Gspot Enjeksiyonu Hakkında Merak Edilenler

Gspot uygulaması yaptırmak isteyen kadınların en çok merak ettikleri sorulara ve cevaplarına baktığımızda ise oldukça uzun bir listeden söz etmek mümkündür.

Gspot enjeksiyonu ne kadar sürer?

Gspor operasyonu dakikalar ile sınırlıdır. 10 Dakika içinde tamamen işlem sona erecektir.

 

Gspot işleminden ne kadar süre sonra cinsel ilişkiye girmeliyim?

İşlemin yapıldığı gün minimum 6 saat sonra ilişkiye girmenize bir engel bulunmamaktadır.

Gspot uygulamasından sonra yolculuğa çıkmamda bir sakınca var mı?

İstirahate gerek görülen bir uygulama değildir. Bu nedenle işlemden hemen sonra uzun yolculuklar yapmanızda bir sakınca bulunmamaktadır.

Gspot Kimler için uygulanamaz?

  • Hamileler için
  • idrar yolu enfeksiyonu olanlar için
  • kan sulandırma tedavisi görenler için
  • Tümör tedavisi görenler için
  • bağışıklık sisteminde yetersizlik olanlar için
  • kanama sorunu yaşayanlar için
  • kolajen alerjisi olanlar için

Uygulama mümkün ve sağlıklı değildir. Diğer bireylerin ise şikayetlerini uzman doktora bildirmesinden sonra eğer risk gurubunda yer almıyorsa uygulama mümkün olacaktır.

Gspot uygulaması ne sıklıkla yapılabilir?

Deri içine enjekte edilen Hyaluronik asid 6-10 ay arasında vücut tarafından emilmektedir. Bu nedenle 6-10 ay arasında tekrar yaptırmanız mümkündür. Ayrıca işlemin sürekli tekrar yaptırılmasında bir sakınca bulunmamaktadır.

Gspot uygulaması ne kadar etki gösterir?

Gspot uygulamasında kullanılan dolgu maddesinin özellikleri nelerdir?

Enfeksiyon taşımayan ve hayvansal kökenli bir dolgu maddesi olmadığı için Hyaluronik asid tercih edilmiştir. Madde içinde hormon bulunmamaktadır.

Gspot FDA onayından geçmiş bir uygulama mı?

İşlem FDA onayı almış bir uygulama değildir. Fakat işlem sırasında uygulanan dolgu maddesi FDA  onayı almış bir kalojendir. FDA söz konusu uygulama hakkında araştırmalarına devam etmektedir. Daha önce uygulaması yapılan idrar kaçırma şikayetinde de uzun süren FDA araştırması tamamlanarak uygulamaya onay verilmiştir.

Gspot uygulaması adet düzensizliği oluşturur mu?

Gspot uygulamasından adetsel bir dengesizlik oluşmamaktadır.

Gspot uygulaması spirali etkiler mi?

Spiralin olduğu bölge ve Gspot uygulamasının yapıldığı bölgeler birbirinden çok farklıdır. Bu nedenle hiç bir etkisi olmayacaktır.

Gspot uygulamasından sonra tampon kullanabilir miyim?

Sadece tambon uygulamasında değil, yüzme gibi aktivitelerde de bir etki oluşmayacaktır.

Lazer epilasyonun yaptırmanıza engelmidir?

Lazer epilasyon uygulaması vajen iç bölgesine uygulanmaz. Bu nedenle bir sorun olmayacaktır.

Orgazm sorunu yaşamayan bayanların Gspot uygulaması yaptırması mümkün mü?

Cinsel ilişki sırasında sadece bir kez orgazm olan kadınların gspot uygulamasından sonra bir kaç kez orgazm yaşaması, aynı cinsel deneyim içinde mümkündür. Ayrıca gspot uygulamasından sonra orgazm olma süresi çok daha artacaktır.

Gspot uygulaması her yaş gurubu için uygulanabilir mi?

Gspot uygulaması cinsel isteği zirveye çıkarmak için yapılan bir uygulamadır. Fakat dileyen herkesin istediği yaşta uygulamaya katılması mümkündür.

Orgazm Neden Önemlidir?

Yaşam sadece yemek ve içmenin üzerine kurulu bir düzen değildir. Aynı zamanda cinsel faaliyetleri üremenin haricinde yapan insan nesli, yaşam boyu keyif ve zevk alabilmesi için cinsel tamnine oldukça önem vermektedir. Pek çok evliliğin bitişinde çiftler arası uyumsuzluk ya da cinsel tatminsizlik yatarken, cinsel tatminsizliği arttıran ana unsur şüphesiz Türk tarzı yetiştirilmenin içinde cinsel kapalılık gelmektedir. Kadının tatmin olabilmesi için öncelikli olarak psikolojik ve fizyolojik olarak buna hazır olması gerekmektedir. Sonrasında erkeğin cinsellik ile bilgi ve deneyimleri ile orgazm olanağı ortaya çıkacaktır. Bu noktada evliliğin ilk aylarında ve yıllarında kolaylıkla erişilen orgazm, zaman içinde kaybolacak ve tamamen cinselliğin kadın için anlamsız olmasına dönüşecektir. Bu durumda evlilikten mutluluk bulamayan kadın için ise boşanmak ve birlikteliği bitirmek çok daha kolay tercih edilebilir.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yazar

Arzu Değirmenci Akar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Op. Dr.

Randevu al Profili görüntüleyin

Yorumlar: (0)