Gülüş Estetiği Nedir?Gülüş Tasarımı Nedir? Kişiye Özel Gülüş Tasarımı nasıl yapılır?

Yazar Tolga GülçiçekDiş Hekimi • 12 Aralık 2017 • Yorumlar:

İlk bakışta en dikkat çekici özelliğimiz olan dişlerimiz ve gülüşümüzün her zamankinden daha bakımlı ve ışıl ışıl olmasını isteriz. Bu sebeple verilen hizmetlerin en önemlisi olangülüş estetiğiTürkiye’de ve dünyada oldukça popüler uygulamalar barındırmaktadır. Kadın erkek herkesin sağlıklı, kusursuz ve parlak bir gülüşe sahip olması her anlamda önemlidir. Gülüşünüzün bir akılda yer etmesi, tamamen dış görünüşünüzün en önemli parçası olan dişlerinize bağlıdır.

Gülümseme tasarımı yapılırken uzman diş hekimlerinin tercih ettiği bir sürü hizmet vardır. Bu hizmetler aşağıdaki gibidir:

  • İmlant
  • Diş Beyazlatma Teknolojisiyle Diş Tonunuzu Değiştirmek
  • Bonding İşlemleri
  • Lamine Kaplama Porselen
  • Diş Teli olarak bilinen Ortodontik Tedavi
  • Dudak ve Ağız Estetiği

Tüm bu işlemler sayesinde ağız yapınıza göre değişecek ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve mutlu bir gülüşe sahip olabilirsiniz. Yaşınız, cinsiyetiniz fark etmeden ortodontik tedaviler dahil tüm tedavilere sağlığınızı ve dış görünüşünüzü en üst seviyeye çıkararak kavuşabilirsiniz.

İmlant yaptırmaktan lamine porselen ile diş kaplamaya kadar bütün işlemlerin oldukça kolay ve estetik amaçlı olduğunu bilmelisiniz. Canınızı acıtmayan ve sağlığınızın için en iyi yollardan olan gülüş estetiği hizmetlerinden dilediğiniz yerde faydalanabilirsiniz. Özellikle hekimin estetik ön görüsü Gülüş tasarımında çok önemlidir.

Gülüşünüzü Güzelleştirmek

Gülüş ister kadınlarda ister erkeklerde, tüm insanlarda kendine güven sağlamak ve karşısındaki insanın aklında güzel yer etmek için oldukça önemli bir özelliktir. Asla bir detay olmayan gülüşünüzü, her detayıyla kusursuz hale getirmek içingülüş estetiği nedirve nasıl yapılır öğrenmelisiniz. Diş hekiminizin yalnızca dişlerinizin çürükleri ya da sağlığıyla ilgilenmediğini, aynı zamanda gülüşünüzü ve dış görünüşünüzü de sizin istekleriniz doğrultusunda kusursuzlaştırdığını bilin.

Diş hekimlerinin gülümseme tasarımıyla verdikleri hizmetler sayesinde estetik diş hekimliğine apayrı bir bakış açısı kazandırılmıştır. Lamine kaplamalar ile doğal ve beyaz dişlerinizin olması, ya da diğer yapıştırma işlemleriyle hiç canınız acımadan kusursuz dişlerin sahibi olmanız mümkündür.

Dişlerinizin bugünden yarına aynı güzellikte kalması için onlara en kalıcı işlemlerin yapıldığına emin olabilirsiniz. Estetik diş hekimliği ve aynı zamanda kozmetik diş hekimliği, ağız sağlınızı en üst seviyede tutarken dış görünüşünüzü de oldukça modern ve kusursuz bir hale getirir.

Gülüşünüzle Fark Atın

Gülüş tasarımıile uzman diş hekimlerinin verdiği tüm hizmetlerden yararlanmanız sizin için iyi olacaktır. Gülüşünüzü ve ağız sağlınızı aynı anda korumak ve daha da iyileştirmek için bu işlemleri yaptırmanız sizin için iyi olacaktır.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yazar

Tolga Gülçiçek Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi Uzm. Dr.

Randevu al Profili görüntüleyin

Yorumlar: (0)