Makaleler

Neden Sürekli Aynı Şeyleri Düşünüyoruz? - Psk. Funda Cansu Gül Kaya

Neden Sürekli Aynı Şeyleri Düşünüyoruz? Psk. Funda Cansu Gül Kaya, döngüsel düşüncelerin nedenleri ve zihni rahatlatma yollarını açıklar.

Sessiz Salgın - Kl. Psk. Emre Turan

Sessiz Salgın hakkında Kl. Psk. Emre Turan’dan içgörü: belirtiler, etkiler ve başa çıkma yollarını keşfedin.

Görünmez Fanustaki Çocuklar - Kl. Psk. Emre Turan

Görünmez Fanustaki Çocuklar makalesinde Kl. Psk. Emre Turan, görünmez etkilerle gelişimi ele alır; psikoloji perspektifini keşfedin.

İlişkilerde Manipülasyon - Kl. Psk. Emre Turan

İlişkilerde manipülasyon nasıl anlaşılır ve sağlıklı sınırlar nasıl korunur? Kl. Psk. Emre Turan ile pratik içgörüler.
Makaleler 24/07/2026

Neden Sürekli Kendimi Suçlu Hissediyorum? Uzman Klinik Psikolog Mert ADİL / Sivas - Uzm. Psk. Mert Adil

Neden sürekli kendimi suçlu hissediyorum? Uzman Klinik Psikolog Mert ADİL ile bu duygunun kökenini ve baş etme yollarını keşfedin.

Karaciğer Yağlanması - Doç. Dr. Mehmet Önder Ekmen

Karaciğer yağlanması nedir, neden olur ve nasıl önlenir? Doç. Dr. Mehmet Önder Ekmen’in açıklamalarıyla detayları keşfedin.
Makaleler 23/07/2026

Gece Mide Yanmasına Dikkat: Uykudan Uyandıran Yanma Hissi Gastrit, Ülser ve Daha Fazlasının Habercisi Olabilir - Doç. Dr. Mehmet Önder Ekmen

Doç. Dr. Mehmet Önder Ekmen hakkında bilgi: akademik çalışmalarını ve uzmanlık alanlarını keşfedin, biyografi ve akademik yaklaşımını inceleyin.

WAS IST EINE ROBOTISCHE RADIKALE ZYSTEKTOMIE? - Doç. Dr. Serdar Yalçın

Robotik radikal sistektomi nedir? Doç. Dr. Serdar Yalçın, robotik radikal zystektomiyi, yöntemini ve hasta için önemini anlatıyor.

ROBOTİK RADİKAL SİSTEKTOMİ NEDİR? - Doç. Dr. Serdar Yalçın

Robotik radikal sistektomi nedir? Doç. Dr. Serdar Yalçın, bu ameliyatın amacı, nasıl yapıldığı ve olası riskleri hakkında bilgi veriyor.

RADİKAL SİSTEKTOMİ NE ZAMAN GEREKİR? - Doç. Dr. Serdar Yalçın

Radikal sistektomi ne zaman gerekir? Doç. Dr. Serdar Yalçın, endikasyonlar ve karar kriterlerini açıklıyor; doğru zamanda tedaviyi seçin.

BCG TEDAVİSİ BAŞARISIZ OLURSA NE OLUR? - Doç. Dr. Serdar Yalçın

BCG tedavisi başarısız olursa ne olur? Doç. Dr. Serdar Yalçın, olası sonuçları, izlem ve sonraki seçenekleri değerlendiriyor.
Makaleler 23/07/2026

Neden Her Şeyi Fazla Düşünüyoruz? Zihnimiz Bizi Korumaya Çalışırken Bizi Nasıl Yoruyor? - Kl. Psk. Beyza Gençelli Çekim

Kl. Psk. Beyza Gençelli çekim hizmeti hakkında bilgi alın; deneyimi ve süreç detaylarıyla doğru destek için yönlendirmeler.

www.doktortakvimi.com © 2025 - Doktor bul ve randevu al

Bu web sitesi çerezleri kullanıyor.
Tarayıcınızda çerezlerle ilgili ayarları düzenleyebilirsiniz.