Artık günümüzde tüm dişlerini kaybetmiş hastalara tüm çene sabit diş yapılabilmektedir. Hayat standartları buna bağlı olarak tamamen değişmektedir. Implant yapımına hastanın yaşı , sistemik durumu, sigara kullanımı ,ağız içi tetkikleri, röntgenleri göz önüne alınarak karar verilir. Tek diş eksikliklerinde hiçbir dişe zarar vermeden tek dişe tek ımplant yapılarak eksiklik giderilebilmektedir. Implant yapım süreci ve kron oturtma süresi hastadan hastaya değişiklik gösterebilmektedir. Direk yükleme yapılabilen vakalar olduğu gibi,yapım süresi 1 yılı bulabilen vakalar da olabilmektedir. Bu sürede ımplantın kemikle tamamen kaynaşması beklenmektedir.