Makaleler 18/07/2017

İnsanların Seni Yormasına İzin Verme!

Uzm. Kl. Psk. Tuba Dadaşoğlu Psikoloji
Uzm. Kl. Psk. Tuba Dadaşoğlu
Psikoloji

İnsanların Seni Yormasına İzin Verme!

Ne yazık ki hepimizin ortak derdi.İnsanların bizi yormasına izin veriyoruz.

• Peki ya neden?
  • Zaten yeterince zor hayatımız varken bunu neden yapıyoruz kendimize?
  • Bizi ‘yormaktan’ başka hiç bir işe yaramayan insanlara neden “Hayır!” diyemiyoruz?
  • Vekendimize yok yere eziyet ediyoruz?
  • Ömür denen kısacık yolculukta, yanımızda durması gereken kişileri sırtımızda kambur olarak taşıyoruz.Neden hepimiz sırtımıza taşıyamayacağımızdan daha fazla yükü alıp taşımaya çalışıyoruz?
  • Mecbur olduğundan mı?
  • Kıramadığından mı?
  • Kıyamadığından mı?
  • Eğer bunlardan biriyse, neden aynı istikrarı, aynı başarıyı kendimizde gösteremiyoruz?

**Boşver artık!**Sana kendini iyi hissettiren insanları bul!İlaç niyetine…Kimseyi değiştiremezsin bu birinci kural, asla unutma!Kendine güven!Yüreğinin güzelliğine, hayata, düzene, nizama ve her şeyin yaratıcısı olan O’na…!**Sonra mı?**Korkmadan ilerle!Göreceksin ki, olaylar önüne tek tek gelmeye başlayacak.

Ve sen!

Şükredeceksin…

İnan bana senden önce, dikişini nakışına ayarlayan biri var.

Ve sen! O’ nu çok iyi biliyorsun…

www.doktortakvimi.com © 2025 - Doktor bul ve randevu al

Bu web sitesi çerezleri kullanıyor.
Tarayıcınızda çerezlerle ilgili ayarları düzenleyebilirsiniz.