Liposuction Yöntemi İle Yağ Aldırma

Hareketsiz yaşam tarzı kişilerde farklı bölgelerde kalıplaşmış şekilde yağlanma sorununu ortaya çıkarmaktadır. Fizik açısından hoş olmayan bir görüntünün oluşmasına neden olduğundan bu durumdan rahatsız olanlar vaser liposuction yöntemi etkili sonuçlar almaktadır. Yöntem uygulama öncesinde kişiye verilen sıvı sayesinde yağ hücrelerinin parçalanması sağlanır. Ardından vaser lipo cihazı ile yapılacak olan uygulama sayesinde kalıplaşmış olan yağ hücrelerinin emilimi sağlanır. Bu şekilde yapılacak müdahale ile spor ya da diyet ile yakılması mümkün olmayan yağ hücreleri seçilerek işlem yapılır.

Bel, basen, karın, bacak gibi bölgelerde yapılacak olan işlem için farklı seanslar ile sonuç alınabilir. Bu nedenle bölge ve seanslara göre liposuction fiyatları da değişebilir. Lazer ile yakma işlemi yapılmasının ardından kişide beden olarak incelme oluşur. Bu sayede fiziğini olumsuz yönde etkileyen yağlanma sorununa çözüm bulunurken aynı zamanda daha hoş bir fiziğe sahip olunmasına da yardımcı olunabilir. Seanslar alanında uzman olan kişiler tarafından uygun ortamlarda yapılarak kişiler aynı gün normal yaşantılarına devam edebilirler. İşleme başlanmadan kişilere yapılacak olan kontroller ve testler sayesinde sorun yaşanmadan sonuç alınması sağlanır.

Erkek veya bayanların tercih edebileceği yağ aldırma işlemi bölgelere uygulanacağından hangi bölgede sorun olduğuna bakılarak müdahale edilir. Kalıplaşmış olan yağ hücreleri zamanla hareketsizlik ve tüketilen gıdalar nedeni ile oluşur. Bu durumda eritilmesi mümkün olmadığından istenmeyen bir görünümün oluşmasına neden olduğundan kişinin rahatsızlık duymasına neden olur. Bayanlarda basen kısımları veya karın bölgesinde oluşan yağlanma fiziklerini etkilediğinden yağ aldırmanın etkisi ile daha güzel bir görünüm elde edebilirler. Vaser lipo cihazı yağ aldırmak için sıklıkla kullanılan ve başarılı sonuçlar alınmasını sağlayan bir yöntem olarak tercih edilmektedir.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yazar

Altuğhan Cahit Vural Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Op. Dr.

Randevu al Profili görüntüleyin

Yorumlar: (0)