Nem Aşısı

Yazar Evren GökeşmeDermatolog • 13 Şubat 2018 • Yorumlar:

Zamanın etkileri ile cilt kurumaya yatkın hale gelir. Derinin içerdiği hyaluronik asit miktarı çevresel etkenlerin de katkısı ile giderek azalır. Cilt kalitesi sadece dış görünümü değil kişinin duygusal durumu ve genel sağlık açısından fikir verir. Cildimiz ışıldadığında daha iyi hisseder ve mutlu görünürüz.

Sağlıklı Bir Cilt Nasıl Olmalıdır?

Doku açısından nemli ve ince çizgiler içermeyen, esneklik açısından esnek ve canlı, renk açısından pigment ve kızarıklık içermeyen cilt olarak açıklanabilir.

Cilt kalitesini arttırmak için en sıklıkla Hyaluronik asit içerikli ürünleri deri içerisine enjeksiyon tedavisine başvurduğumuzu söyleyebiliriz.

Juvederm Volite nem aşısı ile tek uygulama ile 9 aya varan nemlenme etkisi, doku-esneklik ve renk açısından iyileşme elde edilebilmektedir. İşlem yüz, boyun, dekolte ve el üzerine uygulanabilmektedir.

Tek uygulama olması ile hem biz hekimler hemde hastalar için sıklıkla tercih edilir bir yöntemdir. Çünkü zaman hepimiz için önemlidir.

Nem Aşısı Nasıl Uygulanır?

Tedaviye başlamadan önce cildin mevcut durumu değerlendirilir. Tedavi planlamasından sonra uygulama yapılacak alan lokal anestezi kremi ile hissizleştirilir. Daha sonra 1,5-2 cm aralıklar ile deri içerisine ürün enjekte edilir. Uygulama yaklaşık 10-20 dakika kadar sürer.

Nem Aşısının Etkisini Ne Zaman Görürüm?

İşlem sonrası birkaç gün içerisinde cildinizin ışıldadığını, nemlendiğini, ince kırışıklıkların hafiflediğini gözlemlemeye başlarsınız. Uygulama sonrası eskiye nazaran daha az kapatıcı makyaj malzemesi ve nemlendirici kullanma ihtiyacı hissedersiniz.

Nem Aşısı Uygulamasından Beklentilerimiz Nelerdir?

Yapılan çalışmalar tek seans yapılan Juvederm Volite Nem aşısı tedavisinin 9 aya kadar ince çizgilerde azalma, cilt nemini ve esnekliğini sağlama açısından etkin olduğunu göstermiştir.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yorumlar: (0)