Panik atak sorunu yaşayan birçok kişi, bunun bir hastalık olduğunu düşünür.
Aslında, panik atak bir hastalık değil; geçmiş travmaların bilinçaltında birikmesiyle ortaya çıkan doğal bir tepkidir."
"Çocukluk döneminizde yaşadığınız stresler, bastırılmış duygular, korkular, aileden gelen aşırı koruma ya da travmatik olaylar…
Bilinçaltınızda birikir ve zamanla bir taşma noktası yaşanır.
İşte bu taşma anına panik atak, anksiyete, obsesyon ve kaygı bozukluğu gibi isimler veriyoruz."
“Bilinçaltınızı Formatlayarak Panik Ataktan Kurtulabilirsiniz”
"Tıpkı virüs bulaşan bir bilgisayarı formatladığımız gibi,
bilinçaltınızda birikmiş negatif yükleri ve korkuları temizleyerek panik atağın kök nedenini ortadan kaldırabiliriz."
"Bunu nasıl yapıyoruz? İşte buradaki en önemli nokta:
Panik atak sadece tek bir yöntemle çözülemez.
Çünkü bunun bir duygu boyutu, düşünce boyutu, fizyolojik tepkiler, geçmiş travmalar ve davranışsal tetikleyiciler gibi çok katmanlı bir yapısı var."
“Yoğunlaştırılmış Panik Atak Terapimiz Nasıl Çalışıyor?”
1. Gün – Bilinçaltı Temizleme ve Farkındalık Çalışmaları (5 Saat)
Panik atağın fizyolojisini anlamak – Korkularınızı ve tetikleyicileri belirliyoruz.
Bilinçaltı Temizleme Teknikleri – Geçmiş travmaların negatif etkilerini siliyoruz.
Duygusal Boşalım Teknikleri – Bastırılmış korkuları serbest bırakıyoruz.
Kendi Kendine Uygulayabileceğiniz Çözümler – Size günlük olarak uygulayabileceğiniz yöntemleri öğretiyoruz.
2. Gün – Düşünce ve Travma Çalışmaları (2 Saat)
Hyt (Hipnotik Yeniden Yapılandırma) Tekniği – Geçmiş olumsuz anıların etkilerini ortadan kaldırıyoruz.
Zihinsel Blokaj Temizleme – Panik atağı tetikleyen yanlış inançları değiştiriyoruz.
Yeni Düşünce Modeli Kazanımı – Özgüven ve rahatlama tekniklerini öğretiyoruz.
Online Seanslar (2 Hafta Boyunca Takip Ediyoruz!)
1 hafta aralıklarla online seanslar yapıyoruz.
Ödevler veriyoruz, bu sayede öğrendiğiniz teknikleri kalıcı hale getiriyorsunuz.
temle Panik Ataktan Kurtulamazsınız!"
"Panik atak, sadece bir konuşma terapisiyle ya da ilaç tedavisiyle geçici olarak bastırılabilir.
Ancak biz kalıcı çözüme odaklanıyoruz."
“Bu yüzden, sadece bir teknik uygulamıyoruz. Panik atağın fiziksel, duygusal, zihinsel ve davranışsal boyutlarını birlikte ele alıyoruz.”
Uyguladığımız Terapiler:
Bilişsel Davranışçı Terapiler (BDT)
Duygusal Boşaltım Teknikleri (EFT)
Hipnotik Yeniden Yapılandırma (HYT)
Bilinçaltı Temizleme Teknikleri
Kendi Kendine Uygulayabileceğiniz Teknikler
“Size Balık Vermiyoruz, Balık Tutmayı Öğretiyoruz!”
“Birçok terapi yöntemi, danışanı bağımlı hale getirir. Ama bizim yaklaşımımız farklı!”
“Amacımız, panik atağı tamamen ortadan kaldırmak ve sizlere kendi ayaklarınız üzerinde durmayı öğretmek.”
"Her yaşadığınız panik atakta bir uzmana koşmak zorunda değilsiniz!
Size, panik atak belirtileriyle nasıl başa çıkacağınızı ve kendinizi nasıl iyileştireceğinizi öğretiyoruz."
“Panik Atak Çözülmeyecek Bir Sorun Değil!”
"Panik atak yaşayan birçok danışanımız,
ilk seanslardan itibaren nefes almanın, rahatlamanın ve özgürlüğün tadını çıkarmaya başlıyor."
"Şu anda bir çıkış yolu arıyorsanız, yalnız değilsiniz!