PRP

Yazar Mehmet RahşanDermatolog • 21 Aralık 2016 • Yorumlar:

Kendi kanınız sizi geçmişe götürmeye hazır. Son dönemde P.R.P. tedavisi ile ölmeye yüz tutan saç kökleriniz ve zayıflayan, tüy haline gelen saç telleriniz canlanacak ve saçlarınız eski sağlığına kavuşacaktır.

Kendi kanınızın özel bir işlemden geçirilerek akyuvarlarının ve trombositlerinin ayrılması sonucunda elde edilen iksir saçsız veya seyrelmiş bölgeye enjekte ediliyor. P.R.P. tedavisi ile zayıflayan saç köklerinin canlanması şöyle gerçekleştiriliyor: Önce hastadan bir miktar kan alınır. Santrifüj edilen kan beyaz ve kırmızı kan olarak iki kısma ayrılır. Kırmızı kanda akyuvar, trombosit, pıhtılaşma faktörleri, PGF (Trombosit büyüme faktörü)’ler bulunur. Kırmızı kan özel bir işleme tabi tutulduktan sonra seyrelmiş bölgeye napaj yöntemiyle enjekte edilir. Bu uygulamanın temeli doku yenilenmesine dayanmaktadır. Toplam 30 dk süren bu işlemde herhangi bir acı ve iz oluşmuyor.

Uygulamayı yapan kişi anında normal hayatına geri dönebilir. Ayda bir kez olmak üzere üç veya dort seans uygulama yapılıyor. Sonra her yıl bir defa uygulanması yeterlidir. Artık sizde yaşıtlarınızla aranızdaki farkı görmeye başlayacaksınız. 

Saç dökülmesi sorunu yaşayan ve saclarini tamamen kaybetmemis olan genç yaştaki kişilere saç tedavisi önerilir. Saç dökülme sorunu yaşayan, saçlarında incelme ve seyrelmeler başlamış olan kişilerde (erkek veya kadın) prp saç tedavisini (doku yenileme) veya sac mezoterapisi ile basarili sonuçlar elde edilir. Bu tedavi yöntemleriyle ölmeye yüz tutan zayıflamış saç kökleri canlandırılmakta, saç telinde canlılık, kalınlaşma ve yoğunluk kazanılmaktadır.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yorumlar: (0)