SOĞUK HAVAYI AVANTAJA ÇEVİRİN

Kışın en sert günleri başladı. Kar yağışı ile beraber artan soğukları güzelliğiniz için bir avantaja çevirmek ister misiniz? Bu soğuk havalar uzun zamandır hayalinizi kurduğunuz değişim için size iyileşme anlamında pozitif avantajlar sunabilir.

Burun Estetiği için İdeal Zaman
Her zaman söyleriz; burun estetiği her mevsimde ve her ayda yapılabilir. Hasta eğer açık havada çalışan ağır bir işçi değilse, yazın burun estetiği yapılmasında hiçbir sakınca yoktur. Ancak bu soğuk havalar, ödemlerin iyileşmesi için hastaya pozitif bir avantaj sunabilir. Ameliyattan 3 gün sonra, hasta açık havada kısa yürüyüşler yaparak bu sürece olumlu bir destek verilebilir. Kar yağışı ile beraber havanın temizlenmesi kişiye psikolojik olarak da rahatlama sağlar. Açık havada içilen sıcak bir kahve, evde geçireceğiniz iyileşme döneminiz için size moral ve motivasyon kazandırır.

Bunlara Dikkat
Hassas ciltleri her zaman soğuk havanın etkisinden korumak gerekir. Güneş koruyucularınızı bu tip karlı havalarda özellikle ihmal etmeden kullanmalısınız. Güneşin açık zeminden yansıyarak etkisinin arttırmış olacağını unutmayın. Soğuk havalar eve kapandığımız ve çoğunlukla yemek yeme ile mesai harcadığımız zamanlar olduğu için bu günlerde yediğimiz besinlere de dikkat etmek ve hareketsiz geçen günleri hiç değilse evde yapacağımız basit egzersizlerle telafi etmek de yerinde bir karar olacaktır.

 

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yazar

Mert Demirel Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Op. Dr.

Randevu al Profili görüntüleyin

Yorumlar: (0)