TEK SEANSTA AMELİYATSIZ YÜZ VE VÜCUT ŞEKİLLENDİRME

Ultherapy, sıkı ve genç cildin ameliyatsız yolu TEK SEANSTA AMELİYATSIZ YÜZ VE VÜCUT ŞEKİLLENDİRME
Zamanın izlerini yok etmek artık daha kolay! Üstelik ameliyat olmadan, hiçbir yabancı maddeye maruz kalmadan, radikal bir değişimle yüzünüz ve vücudunuz toparlanıyor, cildiniz Ultherapy sayesinde kendi kendini onarıyor!

Ultherapy ?

30 lu yaşlardan itibaren deri ve derialtı dokularda birtakım değişiklikler başlar. Özellikle derinin ve deri altındaki dokuların formda kalmasını sağlayan kollajenin yapısında değişim ve miktarında azalma oluşur. Deri altında kasları saran fasiyal yapılar gevşer ve sarkar. Bunun sonucu olarakta deri elastikiyetini kaybeder, gevşek bir hal alır, sarkmalar oluşur. 30-60 yaş arası birçok kişinin en büyük talebi ameliyat olmadan derinin gerilmesi, sıkılaşması ve toparlanmasıdır. Bazı kişiler ise genel sağlık problemleri ve sosyal nedenlerle ameliyat olamamakta, yada deformiteleri henüz ameliyat gerektirecek kadar fazla değildir. İşte bu kişilerde klasik germe ameliyatlarını yapmak yerine Artık Ulterapy yöntemi devreye girebilmektedir.

Günlük pratiğimizde uyguladığımız lazer yöntemleri ile sadece ciltte bir yenilenme sağlanır. Cilt altındaki dokularda bir düzelme ya da iyileşme sağlanamadığından yüzde lifting etkisi oluşmaz.

Ultherapy,( Ultrasound Face Terapi (Doublo) ) Lazer teknolojilerinin çözemediği, sadece cerrahi operasyonla başarılabilen germe operasyonunu enjeksiyonsuz, iyileşme sürecine ihtiyaç duyulmadan risksiz çözebilen yepyeni bir teknolojidir. Ameliyat yapmadan odaklanmış ultrason dalgaları ile deri altındaki kollajen olşumunu uyarıp, deriyi formda tutan faysal yapıları sıkılaştırarak, yüz, boyun, karın, kol ve bacaklardaki sarkma ve form kaybını, toparlamayı ve yenilemeyi sağlayan sistemin genel adıdır. Ameliyatsız yüz germe uygulamalarına yeni bir soluk kazandıran Ultherapy, FDA onaylı bir prosedür olup, ameliyata gerek olmadan derin katmanlara ulaşır, kolejen üretimini tetikler ve hedeflenen lifting etkisini yaratmaya fayda sağlar.

1

 

Ultherapy, henüz ameliyat olmak istemeyenlere, davetkar bir alternatiftir.

Ultherapy uygulaması

Cerrahi bir işlem olmadan yapılan ultherapy uygulaması, sorunlu bölgeye cihazın değdirilerek, monitöre cilt alt dokusunun görüntülenmesiyle başlar. Ancak ameliyatla ulaşılabilecek alanları görebilmemize olanak sağlayan monitör sayesinde en derin yumuşak dokulara kadar görüntü alınır. Uygulama başlığı termal ısının derin cilt altı dokusuna ulaşmasını sağlayarak, kolejen üretimini tetikler ve lifting etkisi açığa çıkarılır. Cilt altında taşıyıcı bağ dokusunun bulunduğu derinliğe ulaşan enerji sayesinde dokuda yeni kolajen yapımı uyarılarak güçlü bir sıkılaşma etkisi meydana gelir ve zaman içinde cerrahi olmadan yüz germe etkisi elde edilir. Ultherapy ile istenen sonuca ulaşmak için genellikle tek seans yeterlidir. Bazen sarkması fazla olan gevşek dokulu kişilerde 6 ay yada 1 yıl sonra ikinci bir seans gerekebilir.

3

“ULTRASOUND FACE TERAPİ İLE TEK SEANSTA ÇOK KISA SÜREDE GENÇLEŞİN!”

2

Ultheraphy Uygulama Bölgeleri

Tüm yüz ve vücut bölgesindeki genel sarkma ve kırışıklık tedavisinde kullanılan Ultherapy;
Yüz ovalini nin yeniden oluşturulmasını sağlayarak, Cildin genelinde sıkılaşma ve ince kırışıklıklarda azalma sağlamaktadır.

– boyun ve gıdık gölgesinde sarkmalar
– üst göz kapağı düşüklüğü
– alın bölgesi kırışıklığı
– yanaklardaki form kaybı
– düşük kaş (kaş kaldırma)
– dekolte bölgesindeki kırışıklar
– çene bölgesi çizgisi

Burun kenarından ağız kenarlarına inen derin nazolabial oluklar

Karın, bel ve sırt bölgesindeki sarkma ve form kaybı
Kol ve bacaklardaki sakma ve form kaybı
Gözenekli deri yapısı
gibi sorunlu alanlara uygulanabilir.

ULTHERAPY İLE EN DOĞAL VE FARK EDİLİR SONUÇLAR ELDE EDİLİR.
46

Ultherapy Seansları

5

Ultherapy uygulama, seans ve süreleri, sorunlu bölgenin yapısına ve sorunun boyutuna göre değişkenlik gösterir. Ortalama yarım saat ila 1 saat arasında işlem tamamlanır. Ultherapy süresi uygulama yapılan bölgeye göre değişmekte olup sadece göz çevresine yapılan uygulama 15-20 dakika sürerken tüm yüz ve boyuna yapılan uygulama 1 saat kadar sürmektedir.

Ultherapy Ağrı veriyor mu?
Ağrı eşikleri hastadan hastaya değişkenlik göstermekle birlikte, hemen hemen çoğu hasta tarafından ağrısız bir işlem olduğu söylenmektedir. Uygulama sırasında hastalar hissettikleri ağrıyı genelde “iğne batması” ya da “elektriklenme” olarak tanımlamaktadır. Özel odaklama özelliğine sahip cihazlarla anesteziye ihtiyaç olmadan uygulama yapılabilir. . Ağrı eşiği düşük olan kişilerde tercihe bağlı olarak bölgesel anestezi veya sedasyon uygulaması ile ağrı hissini tamamen engellemek mümkündür olabilmektedir. Tedavi kişinin sosyal yaşamını etkilemeyecek bir tedavidir. Ulterapy enerjisini alan hasta, farklılığı hisseder fakat bu his geçici bir durumdur, ayrıca bu kollajen yapı sürecinin başladığının sinyalidir.

Ultherapy Ne Kadar Güvenli?
Klinik çalışmalarda güvenliği kanıtlanan FDA tarafından onay olan Ultherapy, bugün dünyada 100.000’den fazla insan üzerinde uygulanmış ve olumlu sonuçlar alınmıştır. Buna ek olarak ultrason enerjisi son 50 yıldır, tıp alanında kullanılan en etkili yöntemlerden birisidir.

Ultherapy’nin herhangi Bir Yan Etkisi var mı?
Uygulama sonrasında hafif bir kızarıklık, çok düşük bir ihtimalle hafif şişme, karıncalanma ve hassasiyet olabilir. Bu son derece doğal ve geçici bir durumdur.

Uygulama Sonrasında günlük yaşantıya hemen dönülebilir mi?
Uygulamanın ardından kişi günlük aktivitelerine hemen dönebilir. Dikkat edilmesi gereken herhangi bir durum bulunmamaktadır. Ulterapy tedavisi sonrasında ciltte yanık, leke, herhangi bir yan etki oluşmaz. Bazı hastalarda birkaç saat sonra normale dönecek olan hafif kızarıklıklar oluşabilir.

Ultherapy Yaz Aylarında Uygulanabilir mi?
Ultherapy işlemi sırasında cildin yüzeyinde herhangi bir etki oluşmadığı için bu tedavi yöntemi yaz aylarında da güvenle uygulanabilmektedir.

Ultrasonik Yüz Gençleştirmenin Diğer Ameliyatsız Yüz Gençleştirme İşlemlerinden Farkı Nedir?
Ultherapy, (HIFU) odaklanmış ultrason teknolojisini kullanan ve cerrahi müdahale olmadan derin dokular üzerinde etki sağlayan tek yöntemdir. Ultherapy ile ciltte sadece tek bir uygulama ile etkili ve memnuniyet verici sonuçlara ulaşmak mümkün olmaktadır.

Cildin sıkılaşması cilt yüzeyine uygulanacak işlemler ile sağlanamaz. Alt katmanlara ulaşabilmek ve odaklı uygulama yapabilmek için işlem sırasında etki oluşturulacak cilt katmanlarını görüntülemek çok önemlidir. Bu hassas uygulamayı benzer amaçlı diğer teknolojilerle elde etmek mümkün değildir. Uygulamanın hedefi, yüz germe ameliyatları sırasında kesilerek çıkartılan tabakayı ameliyatsız bir şekilde küçültmek ve yeni kollajen üretimi tetikleyerek cildin gerginleşmesini sağlamaktır.

Ultherapy’nin Sonuçlarını Ne Zaman Görebilirim?
Tek bir uygulama ardından rejenerasyon süreci hemen başlar, ilk anda bile hafif bir gerilme etkisi görülmektedir. Cilt uygulama sonrası her geçen gün daha iyi görünmeye başlar, 1 hafta sonrasında cildinizi daha iyi hissedersiniz, 1 ay sonra etkiler görünür hale gelir, 3 ayın sonunda istenen sonuç gözlenmeye başlar. Tam sonuç alınması ise 6 ay sürmektedir. Ultherapy ciltte kollajen üretimini uyardığı için elde edilen sonuç uzun süreli ve kalıcı olmaktadır. Ultherapy’nin ciltte gözle görülebilen ve gözle görülemeyen etkileri, bu etkilerin ortaya çıkma süresi ve kalıcılığı cildin yapısına, ısı uyarısına verdiği cevaba, yaşa ve cilt fazlası olup olmamasına göre kişiden kişiye belirgin farklılıklar gösterebilmektedir. Ulterapi uygulamasının etkisini uygulama sonrası hemen görmek mümkündür. Yüzde bir sıkılaşma ve kırışıklıklarda azalma oluşur. Ama en iyi etki uygulamadan 6 ay sonra oluşur ve etki 2 yıl ve üzerinde kadar kalıcılık gösterir.
• Daha fazla kollajen üretimi
• Güçlenmiş bağ dokusu
• Daha sıkı bir cilt
• Kırışıklarda gözle görülür azalma

Ultherapy İçin Uygun Bir Aday Mıyım?
Yüz ve boyun cildinde gevşeme veya sarkma olan karın, bel, kol ve bacak bölgesinde form kaybı olup ameliyat gerektirmeyen yada istemeyen tüm kişiler Ultherapy için uygun adaylardır. Özellikle 40-65 yaş arasında ciltte kollajen kaybı ve gevşeme giderek artan oranda azalır. Bu da dokularda form ve esneklik kaybına neden olur. Bu deformiteler için her zaman ameliyat gerekmeyebilir. İşte bu durumda Ulterapy oldukça etkin bir tedavidir.

Ultherapy uygulamasının avantajları ;
• Tek seans bir uygulamadır. Ama 3-6 ay sonra tekrar uygulanabilir.
• Ulterapi işlemi sonrası ciltte yara ya da pullanma olmaz.
• Tedavi sonrası kişi günlük hayattan kopmaz.
• Ameliyatsız kaş kaldırma,yüz, boyun, kol,bacak germe ve vücut şekillendirme sonuçları yakalanır.
• Uygulama öncesi ya da sonrası özel bir bakım gerektirmez.
• Cilt kırışıklıklarında azalma ve gıdı toparlama elde edilmiş olunur.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yazar

Zühtü Demir Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Doç. Dr.

Randevu al Profili görüntüleyin

Yorumlar: (0)