Vaser Lipo Yöntemi İle Yağ Alma

Zamanla hareketsiz yaşam tarzı ve tüketilen gıdalar nedeni ile kişilerde bölgesel olarak yağlanma sorunu ortaya çıkmaktadır. Bu durum fizik açısından görüntü olarak hoş olmayan bir duruma neden olduğundan oranlar açısından olumsuzluğa neden olan bölgelerde yapılacak olan yağ aldırma işlemi ile verimli sonuçlar alınmaktadır. Yağ alma işlemi özellikle basen, bacak, kalça, bel, sırt gibi yağlanmanın yoğun olduğu bölgelerde sıklıkla kullanılmaktadır. Etkili sonuçlar veren vaser lipo yöntemi kalıplaşmış olan yağ hücrelerinin bulunup parçalanması ve dışarı atılması ile spor ya da diyet ile erimesi mümkün olmayan yağ hücrelerinden kurtulmanızı sağlamaktadır.

Burun yapısı herkesin yüz oranlarına göre değişebilir. Bazı durumlarda olması gerekenden daha büyük veya yamuk şekilde gelişmesi kişilerin rahatsızlık duymasına neden olabilir. Doğuştan gelen bir sorun olabileceği gibi zaman içerisinde dış etkenler nedeni ile de yapıda bozulmalar oluşabilir. Burun estetiği bu alanda başarılı sonuçlar almanızı sağlamaktadır. Burun kaldırma, kemer aldırma, ucunu düzeltme, küçültme gibi pek çok farklı işlem sayesinde daha hoş ve güzel görünen yapıların oluşturulması sağlanabilir. Açık veya kapalı olarak yapılacak olan operasyonlarda genel anestezi kullanıldığından hasta herhangi bir ağrı hissetmez. Hasta aynı gün taburcu edilerek iyileşme sürecini evinde geçirmesi sağlanır.

Göğüs yapısı bazı bayanlarda küçük veya aşırı büyük olması halinde göğüs estetiği ile bu duruma müdahale edilebilir. Estetik cerrahi tarafından yapılacak kontroller sayesinde en uygun operasyon seçimi yapılarak kişinin kendisini daha iyi hissedeceği şekilde işlemler yapılabilir. Küçük göğüslerde silikon kalıplar kullanılarak daha büyük yapıların oluşması sağlanırken aynı şekilde büyük ve sırt ağrılarına neden olan göğüsler için küçültme operasyonu ile başarılı sonuçlar alınarak hastanın kendini iyi hissetmesine yardımcı olunmaktadır.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yazar

Altuğhan Cahit Vural Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Op. Dr.

Randevu al Profili görüntüleyin

Yorumlar: (0)