Yetişkin

Güler Dent

Mimarsinan, Atatürk Bl. No:266A, Atakum, Samsun 55200

• Sigortasız hastalar/danışanlar

• C

Kız kardeşimin tavsiyesi üzerine gittim. Mesleğine ve işine çok ilgili. Kanal tedavisi, dolgu ve kaplama yapmıştı. 6 senedir bir problem yaşamadım.

• başka bir yer Diğer  •

Bugra Bey'e arkadasimin tavsiyesiyle gitmistik. Ben dolgu yaptirdim. Kanal tedavim icin de randevu aldim. Tum tedavi surecini detayli anlatarak bizi bilgilendirdi ve açıklamalarıyla o koltuktan korkan beni rahatlatti. Her sey cok acik, kolaylikla oldu.

• C

Buğra hoca dolgu tedavimi yaptı. Güler yüzü ve açıklayıcı tavrıyla tedavim sorunsuz geçti. Çok memnun kaldım

• Ç

Kız kardeşimin doktoruydu ben de kanal tedavilerimi yaptırdım. çok memnun kaldım .ilgili,açıklayıcı ve deneyimli bir hekim

• N

Yaptırdığım kanal yenileme işleminden önce verdiği bilgiler son derece anlaşılır ve detaylıydı, tüm ağrılarım geçti ve sayesinde dişim çekimden kurtuldu.

• I

Kanal tedavim için Buğra hocam çok ilgilendi yardımcı oldu. Eli hafif hızlı süper çalışıyor

• R

Kanal yenileme için tavsiye üzerine gittim. Yıllardır aynı dişten problem yaşadım. Tedavi süreci gayet konforlu geçti. Yıllar sonra gerçekten ilk defa dişimi sorunsuz rahat kullanabildim . hiç bir sorun kalmadı. Daha önceki dişçim alışma sürecinden bahsetmişti. Tedaviden hemen sonra istediğimi yedim içtim. Aşama aşama anlatarak tedavi sürecini tamamladı. Üzerineden 3 ay geçti. Hiç bir sıkıntı yok. Buğra Bey.ilgili ve işinde de gayet başarılı bir endodonti uzmanı. Tavsiye ederim.