- Sigortası olan hastalar
- Ray Sigorta
- Sompo Sigorta
- SGK
- Ace European Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
Esd (Sedimantasyon)
Hemaferez
Perkütan Iğne Aspirasyonu
Medicana Avcılar Hastanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
se....
Ulseratif kolit hastasıyım 6 senedir yıllardır kimse çözüm bulamamisti bulent hoca sayesinde 1 buçuk sene hiç atak geçirmedim istedimi yiyip icebildim iyiki bu hastaneyi ve bulent hocayı tercih etmişim çok tesekurler hocam ilginizden ve beni iylestirdiginizden dolayi
mu...i
10 aydır eşimin süregiden hastalığı için bir çok hastaneye ve doktora gittik fakat hiç bir sonuç alamadık teşhis bile konulamadı bir sürü doktor farklı farklı ilaçlar verdi tanıdıklar vasıtası ile bülent beyi duyduk gittiğimizde benden başka hiç bir doktora gitmiceksiniz ilaçlarımı kullancaksınız dedi ve 20 gün içinde eşim önce Allahın sonra sağolsun bülent beyin sayesinde eski sağlığına kavuştu kesinlikle tavsiye ederim kendisine ailecek çok müteşekkiriz
a....u
Mide rahatsızlığımla alakalı çok doktora gittim ve sonuç alamadım ta ki sayın dr bülent toy bey le tanışıp muayne olana kadar endoskopi yapılıp tedavi sürecimi başlattı ve şu an şükürler olsun gayet iyiyim kendisine teşekkürlerimi sunarım
Bülent Toy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Toy, Gastroenteroloji. Size Bülent Toy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Gastroenteroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Abdominal Ultrasonografi, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf), Endoskopi.
Bülent Toy adresi nerede?Bülent Toy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mahallesi Şamlı Sokak No:32 Avcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Toy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Toy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bülent Toy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bülent Toy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bülent Toy hangi dilleri konuşuyor?Bülent Toy ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bülent Toy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Toy tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bülent Toy hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Bülent Toy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bülent Toy hangi sigortaları kabul ediyor?Bülent Toy tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Avcılar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
- Avcılar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Gastroenterologlar