Cerrahpaşa Tıp Fakültesini 2011 yılında bitirerek tıp doktoru ünvanını aldı. 2011-2012 yılları arasında Hakkari Devlet Hastanesinde çalıştı. 2013 yılında Helsinki Üniversitesi Beyin cerrahisi bölümünde Prof. Dr. Juha Hernesniemi’nin yanında gözlemci olarak bulundu. 2016 yılında Türk Nöroşirurji Yeterlilik sınavını (Board) kazandı. Asistanlığı döneminde Barrow Neurological Institue (Phoenix-Arizona-ABD) 'de Prof. Dr. Robert Spetzler'in yanında gözlemci olarak bulundu. 2018 yılında China International Neuroscience Institue, Xuanwu Hospital(Pekin - Çin Halk Cumhuriyeti)' da Prof. Dr. Hongqi Zhang'nin endovasküler ve vasküler fellowu olarak çalıştı. Halen Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Beyin ve Sinir cerrahisi Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. 2022 yılında geçerli 18 SCI'lı, 5 ulusal tıp dergisi çalışması ve 8 kitap bölümü yazarlığı vardır. Evli ve iki kız babasıdır.
İlgilendiği araştırma alanları: Nöroonkoloji, Nörovasküler cerrahi ve epilepsi cerrahisi.

Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya 06560

• Sigortası olan hastalar

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

Annem çok başarılı bir beyin ameliyatı geçirdi. Ameliyatı gerçekleştiren doktorumuz son derece kibar, güler yüzlü ve işinde gerçekten çok başarılı bir hekim. Süreç boyunca hem bizi bilgilendirmesi hem de ilgisiyle büyük güven verdi. Annemin sağlığına kavuşmasında emeği çok büyük.

• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Anevrizması Onarımı  •

• Ş

10. 09.2025 tarihinde beyin tümörü ameliyatımı burak hoca yaptı okadar emin ellerdeydimki; hem tecrübesi hem güleryüzlü bir ekip herşeyimle ilgilendi. 7-8 yıldır gitmediğim hastahane gitmediğim doktor kalmamıştı burak hoca 1 hafta içinde kararını verdi ameliyatı gerçekleştirdi. Şu an sadece iyileşme aşamasındayım Allah işini gücünü rast getirsin.

• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Tümörü Ameliyatları  •

08.10.2025 tarihinde 11Saat süren AVM Beyin ameliyatım başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir. Elif Bu ameliyata pozitif girersen pozitif çıkarsın sözüme inanarak güzel düşünerek ameliyatıma girdim. sağlıklı bir şeklde çıktım.

• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Anevrizması Onarımı  •

• I

Dr. Burak KARAASLAN işinde uzman, tecrübeli, hasta iletişiminde de çok başarılı bir doktor. Kendisi 2025 yılı Temmuz ayında beyin ameliyatımı gerçekleştirdi. Çok riskli bir ameliyat olmasına rağmen başarılı bir ameliyat oldu. Sağlık personeli olduğum için ameliyat olmadan kendisini sorup araştırma imkanım oldu. Gerçi hakkında olumsuz bir görüş bildiren olsaydı da yine ameliyatımı Burak Hocama yaptırırdım; çünkü daha ilk görüşmemizde: yaptığı detaylı açıklamaları, özverisi ve beyefendiliği ile kendisi hakkında çok olumlu bir izlenim oluştu. İşini seven tecrübeli bir asistan ekibi var. Başta Burak hocam olmak üzere tüm ekibine minnettarım.

• M

Eşimin beyin ameliyatını yaptı Burak hoca Allah ondan razı olsun uzun arayışlar sonunda yolumuz hocamıza çıktı iyikide çıkmış gerek yaklaşımı gerek bilgisiyle harika bir doktor herkese tavsiye ediyorum.

• G

8 Eylül 2025 tarihinde babamın geçirdiği 5 saatlik beyin tümörü ameliyatını başarıyla gerçekleştiren değerli hocamız Burak Bey’e ne kadar şükretsek az kalır. Ameliyat öncesinde bizlere verdiği güven, sabırla yanıtladığı sorularımız ve içten yaklaşımı, ameliyat sırasında gösterdiği büyük özveri ve titizlik; sonrasında ise güler yüzü, ilgisi ve yakın takibi bizim için çok kıymetliydi.
    Babamın sağlığına kavuşması için attığımız önemli adımda yanımızda olduğu için minnettarız. Eğer aklında en ufak bir şüphesi olan varsa hiç düşünmeden Burak Hocama gidebilir. İlginiz, emeğiniz ve insanlığınız için Allah sizden razı olsun Burak hocam.

• N

08-09-2025 tarihinde yüzde 90 sağ şah damarı tıkanıklığı sebebiyle Burak hocam tarafından ameliyat oldum. Ameliyat öncesi gayet kibar ve aydınlatıcı bir şekilde bilgilendirilsin. Ameliyatım çok başarılı geçti. Ameliyat sonrası Burak hocam ve asistan ekibi çok yakından ilgilendi ve takip etti. Öncelikle mükemmel bir doktor ve mükemmel bir insan. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Rabbim ondan razı olsun

• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer  •

• K

07.08.2025 tarihinde 22 yaşındaki kızımın nöbet geçirmesi sonucu beyninde tümör olduğunu öğrendik. 20.08.2025 tarihinde kızımın tümör ameliyatını doktorumuz Burak Bey yaptı. Kendisinin bize ve kızıma yaklaşımı tecrübesi bizi çok rahatlattı. Kızım şimdi iyileşme sürecinde Rabbime şükürler olsun her geçen gün daha da iyi oluyor.

• H

19 Ağustos 2025 tarihinde Annemi beyninde bulunan yumakta kanamadan dolayı Yozgattan Gazi hastanesine götürdük. Durumu acil olduğu için Acilden giriş yaptık ve acil doktoru Burak hocaya durumu bildirmiş ve annemin acil ameliyat olması gerektiğini bize söyledi. Burak hocanın daha önceki tecrübelerinden ve buradaki yorumlardan dolayı kendisine sonsuz güvendik. Ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası her türlü annemle kendisi ilgilendi. Başarılı bir ameliyat sonrasında şuan annemin durumu çok iyi Dr. Burak Karaaslan ve çalışma arkadaşlarına kendim ve ailem adına minnet duyuyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer  •

• Ö

Dirençli epilepsi hastasıyım. Ameliyat kararı verildi. Çok tedirgindim ama Dr. Beyle görüştükten sonra çok rahatladım. Bütün sorularımın karşılığını aldım.

• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Epilepsi Cerrahisi  •