Cerrahpaşa Tıp Fakültesini 2011 yılında bitirerek tıp doktoru ünvanını aldı. 2011-2012 yılları arasında Hakkari Devlet Hastanesinde çalıştı. 2013 yılında Helsinki Üniversitesi Beyin cerrahisi bölümünde Prof. Dr. Juha Hernesniemi’nin yanında gözlemci olarak bulundu. 2016 yılında Türk Nöroşirurji Yeterlilik sınavını (Board) kazandı. Asistanlığı döneminde Barrow Neurological Institue (Phoenix-Arizona-ABD) 'de Prof. Dr. Robert Spetzler'in yanında gözlemci olarak bulundu. 2018 yılında China International Neuroscience Institue, Xuanwu Hospital(Pekin - Çin Halk Cumhuriyeti)' da Prof. Dr. Hongqi Zhang'nin endovasküler ve vasküler fellowu olarak çalıştı. Halen Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Beyin ve Sinir cerrahisi Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. 2022 yılında geçerli 18 SCI'lı, 5 ulusal tıp dergisi çalışması ve 8 kitap bölümü yazarlığı vardır. Evli ve iki kız babasıdır.
İlgilendiği araştırma alanları: Nöroonkoloji, Nörovasküler cerrahi ve epilepsi cerrahisi.

Yetişkin

Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya 06560

• Sigortası olan hastalar

• T

3 yaşındaki Asım'ım için halsizlik sonrasında göz kayması şikayetiyle zorlu sürecimiz başlamış oldu.Beyin tümörü tanısı sonrası doktor, hastane araştırması içine girer girmez çok güzel bir vesile ile Burak Hocamıza yönlendirildik.Sürecin başından itibaren bizi büyük bir ilgiyle karşıladı ve destek oldu.Aynı gecenin sabahı bizi Gazi Üniversitesi Hastanesine yönlendirdiler.Sabah yapılan Kontroller sonucu oğlum durumunun ciddiyeti ile karşı karşıya kaldık.Burak Hocam ve Ekibi büyük bir özveri ve fedakarlıkla 12 saat süren bir operasyonda tümörü temizlediler.Sürecin her aşamasında empati ve insani bir yaklaşımla bizim ve oğlumuzun yanında oldu, ne zaman düşsem Burak Hocam kaldırdı beni.İnandırdı, başardı.Aklıma bile getirmek istemediğim sayısız kötü ihtimalden bu güne geldik şükür.Hocamız gibi bir Hekime denk gelmemiz başkaları için şans gibi görünse de bizim için bir mucizenin başlangıcı.Hocamız Hayatım boyunca bir anne olarak hayır duamda olacak.Allah onun gibilerin sayısını arttırsın.

• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Tümörü Ameliyatları  •

“Oğlum Deniz, 2,5 yaşından beri epilepsi hastası. Bugün 23 yaşında ve bu güne gelene kadar tarif edilmesi zor, çok uzun ve çok zorlu yollardan geçtik. Kurul kararıyla ameliyat olabileceği söylendiğinde Burak Hocamızla tanıştık. Daha ilk anda sakinliği, nezaketi ve içten yaklaşımıyla bize güven verdi. Sorduğum her soruya sabırla, anlayışla cevap verdi. Bir anne olarak içimi öyle rahatlattı ki… Oğlum ameliyat oldu, şükürler olsun ameliyatı çok güzel geçti. Burak Hocamız ameliyattan çıkar çıkmaz bizimle görüşüp bilgi verdi. Sonuçların iyi olduğunu duymak bizim için tarifsiz bir mutluluktu. Allah Burak Hocamızdan razı olsun. Dualarım onunla… İyi ki tanıdık, iyi ki var.”

• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Epilepsi Cerrahisi  •

Burak hocama 24 yaşında oğlumun epilepsi ameliyatı oldu tanıdığım en kibar en bilgili kendine güveni tam işinin erbabı mükemmel bir cerrah elleri kolları dert görmesin Allah ne muradın varsa versin oğlumu sağlığına kavuşturdu önünde bir baba olarak saygı ile eğiliyorum emeğine sağlık tüm emeği geçen herkese minnatarım

• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Epilepsi Cerrahisi  •

Burak hocama İlk defa geldik takip önerdi yaklaşım tarzı hitabı aydınlatıcı açıklamarı ile içimizi rahatlattı.

• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer  •

Burak Hoca'yı daha önce ameliyat olduğum doktorum önerdi. Beyin sapı tümörü 2. kez nüksettiği için gittim. Kendisi benimle çok ilgilendi. Hem hekimliği hem insanlığı bambaşka bir doktor. Ameliyatının bütün risklerini söyledi bana; 20 gün sonra beni ameliyata çağırdılar, Burak Hoca ve tüm ekibi o kadar çok ilgilendiler ki benimle. 13 saatlik zorlu bir ameliyattan sonra 3 günlük bir yoğun bakım sürecimiz oldu. Doktorum sabah akşam geldi yanıma. Asistanlar çok ilgili, çok güler yüzlüydüler. Doktorum hastane sürecinde çok ilgiliydi; hastaneden çıktık yine öyle, ben sormadan her şeyi bana en ince ayrıntısına kadar anlattı; güler yüzlü, merhametli, çok nazik, bambaşka bir hakimdir kendisi. Beyin cerrahi deyince Burak Karaaslan derim... Çevremde hastalığı olan herkesi doktoruma yönlendiriyorum.

•  •

Doç. Dr. Burak Karaaslan hocamla bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Menenjiom beyin tümörü teşhisi konuldu. Yakın ilgi ve alakası, ameliyat öncesi beni çok rahatlattı. Başarılı bir ameliyat sonrası ilgi ve alakası, bir hekimin çok ötesinde. Tedavi süreci boyunca samimiyeti ve cana yakınlığı ile örnek bir doktordu. Tedavim Burak Hoca'mda devam ediyor. Çevremde soranlara da tavsiye ediyorum.

•  •

• R

Dr. Burak KARAASLAN işinde uzman, tecrübeli, hasta iletişiminde de çok başarılı bir doktor. Kendisi 05/12/2025 günü beyin ameliyatımı gerçekleştirdi.
    Çok riskli bir ameliyat olmasına rağmen başarılı bir ameliyat oldu. Ameliyatımın üzerinden kısa bir süre geçmesinerağmen kendimi çok iyi hissediyorum. Burak bey ve emeği geçen tüm ekibinden Allahrazı olsun

• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Tümörlerinin Mikrocerrahi İle Tedavisi  •

Annem çok başarılı bir beyin ameliyatı geçirdi. Ameliyatı gerçekleştiren doktorumuz son derece kibar, güler yüzlü ve işinde gerçekten çok başarılı bir hekim. Süreç boyunca hem bizi bilgilendirmesi hem de ilgisiyle büyük güven verdi. Annemin sağlığına kavuşmasında emeği çok büyük.

• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Anevrizması Onarımı  •

• Ş

10. 09.2025 tarihinde beyin tümörü ameliyatımı burak hoca yaptı okadar emin ellerdeydimki; hem tecrübesi hem güleryüzlü bir ekip herşeyimle ilgilendi. 7-8 yıldır gitmediğim hastahane gitmediğim doktor kalmamıştı burak hoca 1 hafta içinde kararını verdi ameliyatı gerçekleştirdi. Şu an sadece iyileşme aşamasındayım Allah işini gücünü rast getirsin.

• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Tümörü Ameliyatları  •

08.10.2025 tarihinde 11Saat süren AVM Beyin ameliyatım başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir. Elif Bu ameliyata pozitif girersen pozitif çıkarsın sözüme inanarak güzel düşünerek ameliyatıma girdim. sağlıklı bir şeklde çıktım.

• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Anevrizması Onarımı  •