Paşakonak Mahallesi Sağlık Caddesi No:16, Bandırma 10200
gö...ğ
Bisikletten düşerek omzumu kırdım.Bir kaç tane doktor gezdim en iyisi Burak Hocamdı.Bursadaki doktorlara kadar gittim platin ve çivi koymamız gerektiğini söylediler ama Burak Hocam platin ve çivi olmadan omzumu ameliyat etti.Güler yüzlü ve bana karşı anlayışlı olması bu süreci daha kolay atlatmamı sağladı ve omzum çok iyi durumda.Burak Hocamı tek geçerim.
• Özel Bandırma Royal Hastanesi • Diğer •
i̇...
Eşimin kalça kemiği kırıldıgi için Royal hastanesi ortopedi bölümü doktoru Burak beye muayeneye götürdük. Burak bey yaptığı tetkik ve muayene sonucunda protez takılması gerektiğini anlayabileceğimiz bir şekilde ve içimizdeki endişeleri gidererek ameliyat olmasına karar verdik. Allah'a şükür ameliyat çok güzel geçti vekırıldıgi protez takıldı..Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası hafta sonu dahil eşimin sağlık durumu ile yakından ilgilenen,bizi sürekli bilgilendiren güleryüzlü doktorumuz Burak hocama ve bütün hastane personeline canı gönülden minnettarız.İyi ki varsınız.
• Özel Bandırma Royal Hastanesi • Diğer •
Ş
şe...
Op.dr. Burak kuşçu hocam 2023 Aralık ayında sağ dizimde ön çapraz bağ ve menüsküs yırtığı ameliyatımı çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdi iyileşme sürecim beklediğimden çok kısa sürdü ve kas kaybı yaşamadım çünkü biliyorum daha önce 2011 yılında başka bir doktora sol dizimden aynı ameliyatı olmuştum kaslarım çok ermişti.çok iyi bir doktor ilgili bilgili iyiki varsınız aynı problemleri yaşayan hastalara şiddetle tavsiye ederim.tekrar olsa yine kendisine ameliyat olurum
• başka bir yer • Diğer •
Burak Kuşcu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Kuşcu, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Burak Kuşcu adresi nerede?Burak Kuşcu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşakonak Mahallesi Sağlık Caddesi No:16 Bandırma
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Kuşcu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Kuşcu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Burak Kuşcu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Kuşcu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Kuşcu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Kuşcu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Burak Kuşcu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Bandırma bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Bandırma bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Bandırma bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Bandırma bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Bandırma bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları