Mersin Şehir Hastanesi

Korukent Mahallesi 96015. Sokak, Toroslar 33240

• G

Burcu hanım harika bir doktor! 7 yaşındaki kızımın bebekliğinden beri bitmeyen bir geniz akıntısı ve öksürüğü vardı . Bademcikleri çok büyük ve duyma kaybı yaşıyorduk.kulağına tüp takılıp, bademciği alındı . Üzerinden 1.5 yıl geçti öyle yazıyorum. Sonuç harika!kulağındaki tüplerin biri 3. ay diğeri 5. Ayda düştü. Ameliyat sonrası doktorun ilgiside çok iyiydi ve kızım bu sene hiç hasta olmadı. İyi ki Burcu Temiz!

• Mersin Şehir Hastanesi Diğer  •

• B

20 ağustos 2021 de burnumdaki kemik eğrilinden mersin şehir hastanesi DR. Burcu temizden randevu aldım ilk görüşümde doktoru çok beğendim ilgisi detaylı anlatışı güleç yüzlü çok sempatik bir doktordu ve beni ameliyat etti çok şükür bir problem yaşamadım ailece çok beğendik doktorumu çok sevdim herkese tavsiye ederim yine bir rahatsızlığım olsa bu bölümden yine aynı doktoruma giderim iyi varsınız *DR. Burcu Temiz*

• başka bir yer Diğer  •

• F

11.03.21 tarihinde kulak çınlaması ve deniz akıntısı sebebiyle Mersin Şehir Hastanesinde muayene olduğum Dr.Burcu Temiz, ilgisi, nezaketi, açıklamaları ile tercih edilecek bir uzmandır. İşitmede sorun olduğu tespiti ile beni tedavi öncesi soruna neyin sebep olduğunu öğrenmemiz gerekir diyerek beyin MR ına yönlendirdi. Kendisine hastası olarak teşekkür eder, sıkıntı yaşayanlara Doktoru tavsiye ederim.

• başka bir yer Diğer  •