Dermatoloji Randevusu
- Kredi kartı
Görüşler
T
ta....
İşini büyük bir özveriyle yapan, hastalarına değer veren harika bir cildiye doktoru. Bilgisi, ilgisi ve güler yüzüyle fark yaratıyor. Başarılarının devamını diliyorum.
• Kayseri Özel Erciyes Hastanesi • Dermatoloji Randevusu •
es...u
Büşra hocama mevcut aknelerim için gitmiştim kendisi çok güler yüzlü ve ilgiliydi yaptığı açıklamalarla birlikte ilaca başladık ve 6 ay sonrasında sivilcelerim tamamen geçti tedavi olmamın dışında ilgisini alakasını çok beğendim yollarımız iyiki kesismis herhangi bir cilt problemimde tercihim Kayseri'de Büşra duman ünsal olacaktır
I
i̇...m
Büşra hanımı dudak dolgusu için tercih ettim gerçekten inanılmaz sonuç aldım yüzüme yakışır şekilde işlem uygulandı kesinlikle tavsiye ediyorum
di...u
Doktor hanıma yüz bölgem için botoks yaptırdım.Doktor hanım çok kibar ve naif.İşlemden çok memnum kaldım sayesinde yüzüm ışıl ışıl.
f...
Büşra Hanım’ı tavsiye üzerine tanıdım. Zaten sevgili doktorum Konya’dayken de cilt rahatsızlıklarım, dolgu, B.t.x. ve mezoterapi işlemlerim için kendisini tercih ediyordum. Şimdi Kayseri’ye geldi ve buna çok mutlu olduk. Kendisine her konuda daha kolay ulaşabiliyoruz. O kadar ince, o kadar kibar bir doktor ki işinde çok iyi olduğu gibi nezaketiyle bize tam bir aile doktoru rahatlığını yaşatıyor. Eli çok hafif ve yaptığı işlemin her zaman arkasında. Yüzünüze gereksiz olacak hiçbir işlemi sırf para almak için yapmıyor. Sadece gerekli ve uygun gördüğü işlemleri uyguluyor. Güncel ve kaliteli işlem süreci yürütüyor. Büşra Hanım bana özgüvenimi yeniden kazandırdı. Kendimi çok genç, aydınlık bir cilde sahip ve güzel hissediyorum. Bu kadar güzel bir doktora sahip olduğumuz için çok şanslıyız, çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.
a...
Doktor arkadaşlarımın tavsiyesi ile hocamızı buldum, saç dökülmem vardı, P.R.P. mezoterapi yaptı, çok memnun kaldım. Çok ilgili ve güler yüzlü Büşra hocamı herkese tavsiye ediyorum.
g....s
Sevgili Büşra hanıma geçen haftalarda muayene olma fırsatı buldum. Hastaya yaklaşımı ,nezaketi , bilgisi ve özeni ile mükemmel bir doktor diyebilirim. Uzun zamandır çözüm aradığım cilt problemleri sakince dinledi ve çok güzel bir tedavi planı hazırladı. Uzun süredir yaptırmak istediğim cilt mezoteropilerini de yaptık.Şimdiden faydasını görmek ve etrafımdaki insanların ‘ sende bir güzellik var’ demesi çok mutlu ediyor. Kızım ve annem için de kendisinden randevu almayı planlıyorum.
• Kayseri Özel Erciyes Hastanesi • Dermatoloji Randevusu •
Y
y...
Yüzümdeki lekeler için Büşra Hanım’a tedavi oldum ve süreçten çok memnun kaldım. Her aşamada açıklayıcı, ilgili ve güler yüzlüydü. Tedavi sonucunda cildimde belirgin bir iyileşme gördüm. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
I
i...
Doktoruma erişkin akne şikayeti ile başvurdum, yıllardır çok uğraşsam da geçiremediğim cilt problemlerim mevcuttu. Kendisinin uyguladığı tedavi ve önerilerle cildim ve psikolojim düzeldi. Tedavi sürecimde ilgili, nazik, alanında yetkin ve donanımlı olduğunu fark etmek çok hoşuma gitti. Cilt problemlerim için yıllardır Konya’da kendisine gidiyordum ve çok memnundum, çevremde de önerdiğim arkadaşlarım oldu.
h...
Doktoruma yakınımın tavsiyesiyle ulaştım. Çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor hanım, tüm sorularıma yanıt verdi. Geçmeyen saç kepeklenmem, yazdığı tedavi sayesinde geriledi. Ek olarak dudak dolgusu için randevu oluşturduk. Herkese tavsiye ederim.
Büşra Duman Ünsal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Duman Ünsal, Dermatoloji. Size Büşra Duman Ünsal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dermatoloji Randevusu, Randevu, Dolgu, Yüz Gençleştirme, Botoks, Anti-aging Uygulamaları, Yüz Dolgusu, Dudak Büyütme, Cilt Yenileme, PRP.
Büşra Duman Ünsal adresi nerede?Büşra Duman Ünsal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli, Lalezade Cd., Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Duman Ünsal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Duman Ünsal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Duman Ünsal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Duman Ünsal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Büşra Duman Ünsal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Duman Ünsal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Büşra Duman Ünsal hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Büşra Duman Ünsal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büşra Duman Ünsal hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Duman Ünsal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.