Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2000 yılında mezun oldum. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde 2006 yılında dermatoloji uzmanlığımı tamamladım. Devlet hastanelerinde 20 yıllık bir mesleki tecrübe sonrası İdeal Tıp Merkezi, Kayseri Memorial Hastanesi ‘ nde çalıştım. Şimdi kendi kliniğimde meslek hayatıma devam ediyorum. Botox, dolgu, prp, mezoterapi , sıvı yüz germe ve lazer uygulamaları yapmaktayım . Kliniğimizde Karbondioksit Lazer, Alexandrite lazer Altın İğne ve Endolazer uygulamaları yapılabilmektedir.
- Cilt Lekeleri
Kontrol Randevusu
Ozon Tedavisi
Ozon Terapi
Neves Klinik
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
h...
Doktor hanımdan kızım için tedavi alıyoruz. Akne izleri ve egzaması var. Verdiği tedaviden, güler yüzünden, ilgi ve alakasından çok memnunuz. Kliniğinde bir tanıdığa misafir olmuşuz gibi ağırlanıyoruz. Kendisini ve ekibini tavsiye ederiz.
s....g
Çağdaş hanim beni çok samimi ve içten bir şekilde karşıladı. Çok Güler yüzlü kendisi bana bir hekim değilde 40 yillik dostum hissiyatı verdi. Sivilce problemim için gitmistim öncelikle verdigi tedavi ile sorunlarim kisa sürede iyileşti sonrasinda lazer ve altin iğne ile yüzümdeki izler ve cilt kalitesi icin tedavilerime devam ediyorum. Çok nezih ve kaliteli bir Kliniği var çalışanları Güler yüzlü ve çok yardımsever. Tüm yakınlarıma ve dermatoloji ile ilgili sorunları olanlara tavsiye ederim..
f.....
Çağdaş hocam için en başta söylenmesi gereken çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor olduğudur. Dinleyip bilgilendiriyor sonrasında takip ediyor. Egzama rahatsızlığım için gittim verdiği ilaç hemen etki gösterdi ve rahatsızlığım geçti, yorumlara bakarak gitmiştim. Gerçekten çok iyi olduğunu gördük. Kesinlikle tavsiye ederim.
ay...n
Canım Çağdaş Hocama 8 ay önce sivilcelerim için gitmiştim. Sivilce tedavisine başlamıştık. Bu süreci bilgisiyle, ilgisiyle, güler yüzüyle çok iyi bir şekilde yönetti ve 8 ay nasıl geçti anlamadım. Hocam sayesinde özgüvenim tekrar yerine geldi. Kendisi müthiş bir bilgiye sahip ve hastanın anlayacağı şekilde en ince ayrıntısına kadar bilgilendiriyor. Güler yüzlü canım doktorum iyi ki var.
e...
Yakın zamanda Çağdaş Hocam’a akne tedavisi için muayene oldum. Güler yüzlü olması ve ilgilenmesi beni çok etkiledi ve güven verdi. Tavsiye ederim.
m....ö
Hocam kafamdaki beni aldı ve senelerdir geçmeyen saçımdaki egzamaya çare oldu çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim
el...n
Kayseri memorial hastanesinde kendisine fraksiyonel lazer ben sildirme işlemi ve prp yaptırdım ,yaptığı işemlerin hepsinden çok memnum kaldım.Doktor hanım çok ilgili hastaya yaklaşımıyla çok pozitif bir doktor.Yüzünüze hangi işlem gerekirse onu yapıyor.Doktor hanıma mesleğinde başarılar dilerim.
ah...r
24 yaşındayım 1.5 sene önce eski devlet hastanesindeyken Çağdaş hocama geçmeyen kaşıntım için 4 sefer gitmiştim benim le çok güzel yakından ilgilendi gerekli tahlilleri yapıp doğru teşhiş koymuştu canım doktorum benim için ağlamıştı bide ülseratif kolit hastasıyım uyguladığı tedavi sayesin de kaşıntı hastalığım kalmadı önce Rabbimin sayesin de sonra çağdaş hocamın sayesin de iyileştim Allah çağdaş hocamdan razı olsun hastasıyla yakından ilgilenen bilgili güleryüzlü bir insan Allah yolunu açık etsin canım doktorumun selamlar sevgiler Şiddetle gitmenizi tavsiye ederim kendinizi gözünüz kapalı teslim edebilirsiniz
• başka bir yer • Diğer •
e....ö
Annemin geçmeyen yaraları için gittik ve çok memnun kaldık, kendisi çok sıcakkanlı ve tatlı birisi bizimle çok ilgilendi tek tek her şeyi açıkladı
al...a
Uzun zamandır koltuk altı terleme problemlerim vardı yaz gelmesini hiç istemiyordum Çağdaş hocam sayesinde koltukaltı terleme problemim bitti kendisi çok ilgili bir hekim kendisine çok teşekkür ediyorum çağdaş hocam gibi doktorlar iyi ki var
• Kayseri Memorial hastanesi • Diğer •
Çağdaş Atasavun Koç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağdaş Atasavun Koç, Dermatoloji. Size Çağdaş Atasavun Koç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ozon Terapi, Ozon Tedavisi, Kontrol Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Dermatoloji Randevusu.
Çağdaş Atasavun Koç adresi nerede?Çağdaş Atasavun Koç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaletepe Geçidi Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağdaş Atasavun Koç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağdaş Atasavun Koç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çağdaş Atasavun Koç hangi dilleri konuşuyor?Çağdaş Atasavun Koç ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Çağdaş Atasavun Koç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağdaş Atasavun Koç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çağdaş Atasavun Koç hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Çağdaş Atasavun Koç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.