Dr. Çağlar İmançer, Tıp dünyasına olan tutkumla, estetik ve sağlığı bilimsel bir temelde buluşturmayı hedefleyen bir Medikal Estetik Hekimiyim.
Eğitim hayatımın en önemli dönüm noktalarından birini İtalya'da, University of Camerino bünyesinde tamamladığım Medical Aesthetic Master programı ile gerçekleştirdim. Bu süreçte, uluslararası standartlarda güncel teknikleri ve estetik yaklaşımları içselleştirme fırsatı buldum.
Mesleki Vizyonum
Danışanlarımın doğal güzelliklerini ön plana çıkarmayı ve kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamayı bir öncelik olarak görüyorum. Mesleki pratiğimde:
Bütüncül Yaklaşım: Sadece bölgesel müdahaleler değil, yüz ve vücut anatomisinin uyumunu gözeten çözümler sunuyorum.
Bilimsellik: University of Camerino’da edindiğim derin akademik bilgiyi, modern teknolojilerle harmanlayarak güvenli uygulamalar gerçekleştiriyorum.
Doğallık: "En iyi estetik müdahale, yapılmamış gibi durandır" ilkesiyle, kişiye özel ve ölçülü değişimlere odaklanıyorum.
Botoks
Medikal Estetik
Mezoterapi
PRP
Çağlar İmançer Muayehanesi
Adalet, Şht. Polis Fethi Sekin Cd No:6, 35000 Bayraklı/İzmir, Bayraklı, İzmir 35000
- Sigortası olan hastalar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Çağlar İmançer adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Çağlar İmançer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağlar İmançer, Sertifikalı Medikal Estetik. Size Çağlar İmançer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Psikoterapi, Kontrol Randevusu, Botoks, PRP, Mezoterapi, Dolgu, Göz Altı Mezoterapisi, Dudak Dolgusu.
Çağlar İmançer adresi nerede?Çağlar İmançer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adalet, Şht. Polis Fethi Sekin Cd No:6, 35000 Bayraklı/İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağlar İmançer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağlar İmançer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çağlar İmançer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağlar İmançer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Çağlar İmançer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağlar İmançer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çağlar İmançer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Çağlar İmançer hangi sigortaları kabul ediyor?Çağlar İmançer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.