- Dirsek Kırığı
- Kemik İltihabı
- Eklem Yaralanmaları
İbn-i Sina Mahallesi, Şahinbey, Gaziantep 27470
ma...l
Uzun süredir Habital omuz çıkması(Sürekli omuz çıkması )problemi yaşıyordum Çağrı hocam artroskopik omuz ameliyatımı yaptı.Harika bir operasyon 35 yıldır her hareketimde omzun çıkacak kaygısı ile yaşıyorken son bir yıldır rahat hareket edebilir hale geldim ve vücudumda ameliyat izi yok denecek kadar az .Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
fa...
Çağrı Bey Annemin diz protez ameliyatını yaptı çok memnun kaldık. Amaliyat sonrası da kafamıza takılan herşeyi sorduk sorularımızı cevapladı.
m....t
Çağrı hocam artroskopik omuz ameliyatımı yaptı. Kendisine ameliyat olduğum için çok şanslıyım. Tereddüte hiç gerek yok
te...4
doktorumuz cok degerli allah ondan ondan razi olsun kalcasi kirilan annemi ameliyat etti cokta basarili gecti belki istanbulda olsaydi bu kadar iyi olmazdi cok sansliydik cagri beyi allah karsimiza cikardi sagol doktor cagri erdogan
• Ağrı Doğubeyazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi • kalça kırığı amelyati •
Çağrı Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağrı Erdoğan, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Çağrı Erdoğan adresi nerede?Çağrı Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İbn-i Sina Mahallesi Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağrı Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağrı Erdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çağrı Erdoğan hangi dilleri konuşuyor?Çağrı Erdoğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Çağrı Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağrı Erdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çağrı Erdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çağrı Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Çağrı Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Gaziantep bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Gaziantep bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Gaziantep bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları