Merhabalar ben Psikolog Çağrı TOR.
Lisans eğitimimi 2022 yılında Toros Üniversitesi Psikoloji bölümünde onur derecesiyle tamamladım. Lisans eğitimim esnasında Toros Devlet Hastanesi, Mersin AMATEM, Hüseyin Dağlı Toplum Destekli Ruh Sağlığı Merkezi ve Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde staj ve gözlemlerimi tamamladım.

Aldığım ve devam ettiğim eğitimler şu şekildedir:
Bilişsel Davranışçı Terapi,
Cinsel Terapi,
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi,
Varoluşçu Analiz ve Logoterapi (Eğitim süreci devam etmekte),
Aile Danışmanlığı,
Managing Examination Anxiety - Sınav Kaygısı Müdahale Programı,
Hippoterapi,
Çocuk Resimleri Analizi.

Bir süredir, Özel Mersin Boğaziçi Aile Danışmanlık Merkezinde; Ergen - Yetişkin bireysel ve Cinsel terapi alanlarında hizmet vermekteyim.

Psk. Çağrı Tor, Psikoloji alanında online ve yüz yüze hizmet vermektedir.

• Sigortası olan hastalar

Özel Mersin Gölge Psikoloji Danışmanlık

Kuzeykent Mah. 31168 sk. RİTİM OFİS. A blok. No:1 Kat:6 Daire No: 24., Yenişehir, Mersin 33140

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

• .

başkalarını anlamaya çalışmak yerine kendimi anlamaya çalışmamın ne kadar önemli olduğunu gösterdi gerçek sevginin kendim olduğunu başkalarını değiştirmek yerine kendimi geliştirmenin önemini hep vurguladı. En önemlisi kaçmak yerine savaşmayı.. bazen de savaşıp kazanmak yerine yenilginin tadılmasını da öğretti. Öğrettiği cok sey var bunlar belli başı. İyi ki varsiniz

• Özel Mersin Gölge Psikoloji Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •

Bunu okuyan herkese selam Çağrı beyle hayatımın çıkmaza girdiği psikolojik olarak çok kötü durumda olduğum zaman terapiye başladım terapiye gelmeden önce ne anlatacağımı ne diyeceğimi hiç bilmiyordum öncelikle hiç öyle bir çekingeniz olmasın Çağrı bey sorduğu sorularla söylediği anlattığı şeylerle öyle bir sorunu ortadan kaldırıyor bir bakıyorsunuz her şey teker teker işleniyor ben anlatırken arada bir sorduğu soruları bazen 1 hafta boyunca düşünüyorum daha önce düşünmediğim bakmadığım yönlere bakıyorum iyi ki karşılaşmışız terapi sürecimiz devam ediyor

• Özel Mersin Gölge Psikoloji Danışmanlık Randevu  •

• G

Yorumumu okuyan herkese merhaba. İsmim Gamze yaklaşık 10yıldır kendimle bir mücadele içindeyim bu 10yılın son 4-5yılında terapiye başlamam gerektiğini biliyor fakat birçok sebepten dolayı başlayamıyordum, yıllarca terapi sürecini deneyimlemeyip ilk terapistimin çağrı bey ile olmasını tevafuk dışında başka bir kelime ile açıklayamıyorum. Seanslar çok güzel gidiyor her seansta ivmeyi hissediyorsunuz diyemem ama aydınlığı ve karanlığı ile kendinizle her seans yeniden yeniden tanışıyorsunuz. Kendinizi bazen siz tanıtıyorsunuz bazen kendisi size tanıtıyor bak bu da sensin diyor adeta. Yıllardır dönüp durduğum labirentimde yol arkadaşım olduğu için, beni her seans tanımaya istekli olduğu için ve en temelinde insan odaklı yaklaşımından dolayı iyi ki diyorum. Sevgiler…

• Özel Mersin Gölge Psikoloji Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •

• I

Yaklaşık iki yıldır Çağrı Hoca ile psikolojik danışmanlık sürecimizi sürdürüyoruz. Bu süre zarfında, hayatımın birçok alanında gözle görülür değişimler yaşadım. Hem kendimi tanıma hem de duygularımı daha sağlıklı yönetme konusunda çok yol kat ettim. Çağrı Hoca, her görüşmemizde beni sabırla dinleyen, yargılamadan anlayan ve en doğru şekilde yönlendiren biri oldu. Onun empatik yaklaşımı ve profesyonelliği sayesinde, sorunlara bakış açım değişti, kaygılarım azaldı ve kendime olan güvenim arttı. Bu süreçte yalnızca “iyi hissetmeyi” değil, aynı zamanda içsel dengemi korumayı da öğrendim. İyi ki yollarımız kesişmiş ve bu yolculuğa birlikte çıkmışız…

• Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •

çok iyi empati kuruyor, kendimi çağrı hoca sayesinde çok daha iyi tanıdım çağrı hocaya gitmeden önceki halimle şimdi halimde çok ciddi değişimler görüyorum kendimde ve
    yas sürecim de çok katkısı oldu

• Özel Mersin Gölge Psikoloji Danışmanlık Yas Terapisi  •

• D

Başlangıçta terapiye karşı biraz çekincelerim vardı, ancak Çağrı Bey ile tanıştıktan sonra bu düşüncelerim tamamen değişti. Seanslarımız boyunca kendimi güvende ve anlaşılmış hissettim. Bana sunduğu bakış açıları ve öneriler sayesinde hayatıma daha aydınlanmış , olumlu bir şekilde devam edebiliyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş!

• B

çağrı beyle yaptığım tüm seansların hayatım üstünde oldukça iyi bir etkisi oldu kendinizi rahat ve huzurlu hissetmenizi güven duygusunu ve yargılanmadan dinlendiğinizi hissettiriyor dipteyim dediğim o noktada başlamıştım bir süredir devam ediyoruz gerçekten kendisi harika bir psikolog .

• Özel Mersin Gölge Psikoloji Danışmanlık Travma Terapisi  •

• B

Yaklaşık 1 yılı aşkındır sürecimiz ilerliyor, kendime yakınlaşmamı bir şeyleri farketmemi çok güzel sağladığını düşünüyorum, duygularımın düşüncelerimin ne kadar önemli olduğunu öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum, Çağrı bey ile sancılı süreçlerimi güçlü bir şekilde atlatıyorum

• Özel Mersin Gölge Psikoloji Danışmanlık Kişisel Gelişim Danışmanlığı  •

Bir seneyi aşkın süredir Çağrı Hoca'nın danışanıyım ve bu süreç boyunca bana gösterdiği destek ve rehberlik için kendisine minnettarım. Çağrı Hoca ile çalışmak kişisel gelişimimde pozitif anlamda büyük bir fark yarattı. Artık kendimi daha iyi tanıyorum ve eskiden çok kırılgan bir insanken şimdi zor zamanlarda bile güçlü kalabiliyorum. Tüm seanslarda kendimi çok güvende hissediyorum.

• Online Danışmanlık  •

Çağrı beye randevu almaya karar verdiğim süreçte hayatımın belki de en kötü dönemini yaşıyordum.Kaygılarımla başa çıkamıyor, sürekli ağlıyor,depresif hissediyor ve hayattan keyif alamıyordum. Çağrı beyin içten tavırları, olaylara yaklaşımları ve beni anladığını hissettirmesi sürecin başından itibaren bana çok iyi geldi Ve kendimi keşfetmemi sağladı. İyi ki sizinle çalışmışız Çağrı bey