Merhaba ben Can Emeksiz; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında hizmet vermekteyim. CE Klinik'te Mapfre Acıbadem Bupa , HDI Sigorta, Fiba Emeklilik , Ak Sigorta,Aegon Hayat ve Emeklilik, Allianz Sigorta, Anadolu Sigorta, Mapfre Sigorta, Axa Sigorta sigortalı hastalara hizmet vermekteyiz.

Çocuk

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Osman yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi Cadde İstanbul Plaza No:28 Ofis No:4, Kocaeli

Dr Can Emeksiz Çocuk Kliniği

Osman yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi Cadde İstanbul Plaza No:28 Ofis No:4, Gebze, Kocaeli 41400

• Sigortası olan hastalar

• C

Evet konuşması çocukla ilgilenmesi çok güzel daha öncede gidiyorduk ama dün oğlumun crp si çok yüksek çıkmasına rağmen kendisi bizi farklı bir doktora yönlendiriyor kendisi daha bilgilidir müdahale edilmediğinde enfeksiyon çok hızlı artar bize bir tedavi uygulmadı maalesef başka bir doktora götürmek zorunda kaldık şuan herşey çok pahalıyken Türkiye şartlarında bir de tedavinin sonuçsuz kalması çok üzücü

• Dr Can Emeksiz Çocuk Kliniği Randevu  •

Doktorumuz çok ilgili. Detaylı bilgilendirmeleriyle içimizi rahatlatıyor. Poliklink ortam ve şartları da gayet güzel

• F

Yaklaşımı, tedavi şekli ve iletişimi gayet başarılıydı.

• D

Can bey ilgili bir doktor sorduğunuz her soruya ayrıntılı cevap verip bizi aydınlatıyor herkese tavsiye ederim

• Dr Can Emeksiz Çocuk Kliniği Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

Bebeğimizin beslenme sorunu vardı . Sorunu bulup hemen çözüme ulaştırdı. 4 aydır düzgün yemeyen kilo alamayan bebeğimiz Can bey sayesinde yemeye başladı. Her sorumuza içtenlikle cevap verdi.

• V

Öncelikle araştırmalarım sonucunda can beye ulaştık çok memnun kaldık ilgili alakalı ve tane tane anlatarak bizi gerektiği gibi bilgilendirdi

• Dr Can Emeksiz Çocuk Kliniği Normal Randevu  •

Fazlasıyla ilgili bir insan iyi bir hekim kanaatindeyim, bizim rutin kontrollerimizi yapıyor

• T

Kesinlikle ziyaret edilmeli sıcak karşılama ilgi seviyesi yüksek tüm süreci gözlemlemesi detaylı bilgiler vermesi tedavi esnasında iletişim aracılığıyla meslektaşıyla istişaresi ezbere şeyler söylememesi gerçekten bi doktordan fazlası bizce.

• B

Kızımızın doğumundan bu yana rutin kontrollerinde ve mevsimsel geçirdiği bazı enfeksiyonlarda her an yanımızda olan, önerileri ile hem çocuğumuzu, hemde bizi düşünen doktorumuz Can Bey. Çocuğumuza karşı yaklaşımı, ilgisi ve alanındaki bilgisi ile her zaman memnun kaldık. Ayrıca çalışma ekibi de güler yüzlü ve ilgili.

• H

Bebeğim çok zorluk çıkardığı halde çok anlayışlı bir yaklaşımla tedaviyi sürdürdü ve aklımızda soru bırakmayacak şekilde bizi sabırla yanıtladı. Çok memnun kaldık.