Opr.Dr.Can Pahalı İskenderun' daki muayenehanesinde sağlık hizmeti vermektedir.

Numune Mahallesi. Dr. Sadık Ahmet Caddesi. No:170 Kat:1, İskenderun, Hatay

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Makaleler
Röportaj

Konum: Can Pahalı Muayenehanesi Vajinismus Tedavisi

Bir buçuk yıldır evliyiz ve bir çok denememiz olmasına rağmen eşimle ilişkiye giremedik bu yüzden bir çok sorun yaşadık eşimin bana güvenmediğini yada beni kabul etmediğini bile düşündüğüm zamanlar oldu. Daha sonra birlikte karar aldık bu sorunun üstesinden gelebileceğimizi ve bunun bir vajinismus hastalığı olduğunu anladık ve Can hocamıza ulaştık hocam kısa sürede bize mükemmel bir etki bıraktı ve çok şükür daha mutlu ve keyifli bir evlilik geçirmeye başladık.

Op. Dr. Can Pahalı

Yaptığınız yorumda, gerek sorununuzun çözüme kavuşması gerekse evlilik yaşamınıza olumlu katkılardan dolayı yansıtmış olduğunuz güzel duygularınız ve olumlu düşünceleriniz beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim. Sağlıklı, mutlu ve güzelliklerle dolu bir yaşam dileğiyle...

Konum: Can Pahalı Muayenehanesi Randevu

Eşimle 7 aylık evliydik ve ilişkiye giremedik uzun araştırmalar sonucu doktora gitmeye karar verdim ve doğum doktoru bana Can pahalı hocamı önerdi. Hem kendisi hem asistanı çok güleryüzlü ve nazikti. Klinik psikoloji üzerine yaptığı yüksek lisansta eşimle ilişkimiz üzerinde çok olumlu yansıdı. Sabırla görevlerimi tamamladım bu süreçte hem doktorum can pahalı hem eşim çok destek oldular. Mutlu son acısız rahat bir şekilde birlikteliğimiz oldu.

Op. Dr. Can Pahalı

Yaptığınız yorumda, yansıtmış olduğunuz güzel duygularınız ve olumlu düşünceleriniz beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim. Sağlıklı, mutlu ve güzelliklerle dolu bir yaşam dileğiyle...

Konum: Can Pahalı Muayenehanesi Vajinismus Tedavisi

Yeni evlenenler kolaylıkla beraber olabiliyor sanıyordum. İlk zamanlar hep kaçtım bugün hazır değilim yarın olsun yok diğer gün diye diye 1 buçuk yıl beraber olmaktan kaçtım. Ve 1 buçuk yıl sonra bu kaçmalarımın vajinismus olduğunu öğrendim. İnternetten araştırdım. Can hocayı gördüm yorumlar iyi yıldızlar verilmiş herkes tedavi olumlu sonuçlandı diye yazmış inanmadım.Cesareti topladım ve numarayı aradım asistanı ile konuştum sesi çok sıcaktı ve içtenlikle bunun normal olduğunu iletti. İlk gün bir insan kendi bedenini nasıl tanımaz diye kendime kızdığım bir seanstı. İlk muayenemi oldum ve çok kolay geçti.Can hoca çok anlayışı, nazik ve çok bilgili bir doktor. Neyse uzatmayayım toplam 5 seansta beraber olduk.Can hocamın bizlere verdiği film,kitap, makaleler ödevleri kendinizi ve eşinizin bedenini tanımada yardımcı olacaktır.Siz karar verin ve kendinizi Can hocaya bırakın çok kolay olacak. Kendinize ve eşinize bir şans verip evliliğiniz için bir adım atın. Biz attık başardık sıra sizde.

Op. Dr. Can Pahalı

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak yaklaşımlarım, tedavim ve yaşadığınız sorunun çözüme kavuşması ile ilgili yaptığınız değerlendirmede, pozitif duygularınız ve güzel yorumunuz beni sevindirdi, mutlu oldum. Teşekkür ederim. Sağlıklı, mutlu ve güzelliklerle dolu bir yaşam dilerim.

Y
Konum: Can Pahalı Muayenehanesi Vajinismus Tedavisi

Bir erkek olarak bu yorumu yazmaktayim.7 aylık evliligimizde defalarca denememize ragmen cinsel iliskiye girememistik.Esim korkuyordu kasiliyordu.Ne olacak,kan mi gelecek diye dusunuyordu.Kısır döngüye girmistik.Esimin morali cok bozuluyordu bu durum umutsuzlugu getiriyordu.Esimin arastirmalari sonucu hastaliginin vajinismus oldugunu ogrendik.En sevdiğim bu sorunu yaşadığında aile olma anlamında canımı sıkıyordu üzülüyordum.Eşim bu konuda yapamayacağını doktora gitmek istedigini ama bir yandan da doktora gitmekten cekindigini soyledi.Online terapi yerine yüzyüze terapinin daha doğru olacağını söyledim.Eşim internetteki yorumlardan Can Pahalı hocamı buldu.Yılların kadın doğum doktoru olması ve Klinik Psikoloji alaninda yüksek lisans almıs olmasi bizi harekete geçirdi.Eşimi bu süreçte suçlamadım.Tüm terapilere beraber geldim.Bu sureci beraber atlattık.İliskiye girdik.Vajinusmus sorunu Can Hocamın sabri ve inancıyla ve guler yuzlu asistani sayesinde tarihe karisti.

Konum: Can Pahalı Muayenehanesi Vajinismus Tedavisi

7 aylık evliyim.Evliliğimizin ilk gecesinde ağrı olacak,kanayacak korkusuyla ilişkiye girememistim.Kendi kendime atlatırım umuduyla denemeye devam ettik.İnternetten araştırdığımda hastalığımın adının vajinismus olduğunu öğrendim.Eşim buyuk sehirlerdeki online tedavi seçeneği yerine yuzyuze tedavinin daha doğru olacağını söyledi.Hatay gibi küçük bir şehirde yılların doğum doktoru ve klinik psikoloji alanında yüksek lisans yapmış Can Pahalı Hocama rastladık.İnternetteki yorumlar beni çok etkilemişti.İlk kliniğe gelme süreci çok zor gelmişti.Sıkintilarim vardı.Muayene ile ilgili korkularım varken nasıl olacak diye düşünürken rahatlıkla muayene oldum.Doktorumun sağlıklı olduğumu soylemesiyle ve güler yüzlü sıcak kanlı konuşmasıyla kendime olan güvenim gelmişti.Makale,kitap,görüntüler ve egzersizler beni çok rahatlatıcı.Can hocam ve güler yüzlü asistanı sayesinde cinsel birleşmemiz oldu.Iyiki yollarımız kesismis.

Op. Dr. Can Pahalı

Vajinismus tedavisi sebebiyle çevremizde ismi çok duyduğumuz için Can Hoca'ya gittik. 2 aylık süre içerisinde hiçbir sorun kalmadı. İnanılmaz pozitif bir insan. Mesleki bilgisi zaten harika. Hastasına bir abi gibi bir dost gibi yaklaşıyor. Eşim bu güler yüzü ve samimiyeti sayesinde çok güven duydu Can Beye. İyi ki varlar.

Konum: Can Pahalı Muayenehanesi Vajinismus Tedavisi

Saygıdeğer Can Hocamızın engin tecrübesini bilerek Vajinusmus tedavisi ile ilgili bilgi almak üzere gitmiştik.Yıllardır Muane bile olmak zor iken Hocamızın Yaklaşımı,Hasta doktor ilişkisinden çok Dost Arkadaş sohbeti, Kibarlığı Güleryüzü ve bitmeyen enerjisiyle hayatımızda zor olan bu Rahatsızlığı yenerek oradan ayrılmak çok büyük mutluluk.Hizmetiniz ve tüm bilgiler için iyiki varsınız Sayın Hocam..

Konum: Can Pahalı Muayenehanesi Cinsel Terapi

Can Pahalı hocamla terapi öncesi cinsel isteksizlik, vajinal kuruluk, ağrılı cinsel ilişki orgazm olamama, ilişki sonrası ağlama krizleri oluyordu.Üstelik kendim de bir hekimim ve daha evleneli 1 yıl bile olmamıştı.internette bu sorunların çözümü için araştırma yaparken yorum sayısı ve puanı yüksek olan Can Pahalı hocayı gördüm.Kadın doğum uzmanı ve klinik psikoloji yüksek lisansının olması ,cinsel terapiyle alakalı gönderilerinin olması beni etkiledi.Can Pahalı hoca mütevazı , güleryüzlü, sıcakkanlı ,alanında bir numara hekim.Asistanı da çok şirin.İlk geldiğimde çok umutsuzdum, daha ilk görüşmede umutlarım yeşerdi.Terapide güven veren konuşmalar ,eğitim görüntüleri ,kitap, film önerileri, makaleler, egzersizler ,ilişki ipuçlarıyla aydınlandım.Can Pahalı hocanın dediği her şeyi disiplin çerçevesinde birebir uyguladım.Ve 4.seanstan itibaren orgazm oldum.Şu an cinsel isteksizlik ,vajinal kuruluk ,ağrılı ilişkiden kurtuldum.İyi ki yolumuz keşişti.Herkese bir an önce gelmelerini öneririm.

Op. Dr. Can Pahalı

Gerek Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak gerekse Klinik Psikoloji Yüksek Lisans yapmış biri olarak yaklaşımlarım ve tedavimle ilgili yaptığınız güzel yorumunuz beni mutlu etti. Cinsel isteksizlik, vajinal kuruluk, orgazm olamama ve ağrılı cinsel ilişki ile bağlantılı olarak yaşadığınız sorunların çözüme kavuşmuş olmasıyla ilgili yansıttığınız olumlu duygu ve düşünceleriniz beni sevindirdi. Teşekkür ederim. Sağlıklı, mutlu ve güzelliklerle dolu bir yaşam dilerim.

Konum: Can Pahalı Muayenehanesi Cinsel Terapi

Öncelikle bir erkek olarak yazıyorum. Can Pahalı hocayla terapi öncesinde eşimin orgazm olamama,ağrılı ilişki, ilişki sonrasında ağlama krizleri oluyordu. Googleda bu sorunların çözümü için araştırma yaparken Can pahalı hocama denk geldik. Hem kadın doğum uzmanı olması hem de klinik psikoloji alanında eğitim alması ayrıca yüksek yorum ve puanının olması sebebiyle Can pahalı hocayı tercih ettik. İlk seansa giderken çok stresli ve çekingendik ama içeriye girince karşımızda çok mutlu gürelyüzlü hocamızın asistanı ile görüştük. Sonra Can pahalı hocamızın yanına geçtik. O da asistanı gibi bir o kadar güleryüzlü bir o kadar samimiydi. Bizi her gittimizde ayakta karışlar çıkarken de ayağa kalkar bizi uğurlar. Sağlıkçı olmamıza rağmen o kadar bilmediğimiz şeyler varmış ki hepsini bize anlattı. Terapiden sonra eşimle artık daha iyi iletişim kuruyor hayattan daha çok zevk alıyoruz. Terapi öncesi olan şikayetlerimizden hiç eser kalmadı adeta. Can pahalı hocamla iyiki yolumuz keşişmiş.

Konum: Can Pahalı Muayenehanesi Cinsel Terapi Danışmanlığı

Bekar bir kadın olarak partnerimle cinsel ilişki yaşarken vajinismus nedeni ile yoğun ağrı yaşıyordum. Bu durum oldukça keyifli ve haz dolu olması gereken bir deneyimi, korkutucu ve keyifsiz bir deneyime dönüştürmüştü. Bedenimle ve partnerimle kurduğum ilişki zarar görüyordu. Sevgili Can Pahalı Bey'in bu konuda çok başarılı olduğunu öğrenerek kendisi ile iletişime geçtim. Tüm terapi boyunca yaklaşımı, bilgisi, desteği, tecrübesi ve verdiği güvenle birlikte sonuç olumlu oldu. Bu süreçten geçen kişilerin beni anlayacağı bir dille yazacak olursam, ilk baştaki durumdan eser kalmayınca sihir gibi bir değişim ve dönüşüm hissediyorsunuz. Bu durumla mücadele etmeye çalışan kadınlar için şunu söyleyebilirim ki kolaylıkla çözülebilecek bir durum içindesiniz. Bu süreçte Can Pahalı Bey'in yaklaşımına ve tedavisine güvenebileceğinizi içtenlikle söylemek isterim. Sağlığın ekip işi olduğunu unutmamak gerektiğinden, sevgili sekreterinin ilgisinin de iyileştirici etkisi olduğunu söylemek isterim.